Stoiximan Super League

Τα «χαρτιά» της ΑΕΚ για Κλωναρίδη

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να κοιτάζει την περίπτωση του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Στην όποια… παρτίδα ωστόσο παιχτεί για την απόκτησή του, έχει και η ΑΕΚ δυνατά «χαρτιά» να παίξει.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Ανεξάρτητα όμως από το αν ο παίκτης επιθυμεί να μετακινηθεί στους «πράσινους», λόγο στο θέμα δεν έχει μόνο ο ίδιος και η Λιλ. Αλλά και η ΑΕΚ…

Η ρήτρα που είχε τοποθετηθεί στη συμφωνία της παραχώρησης του ποδοσφαιριστή στο γαλλικό σύλλογο (για να αποφευχθεί η επιστροφή του σε άλλη ελληνική ομάδα) επιτρέπει στην «Ένωση» να διατηρεί τα δικά της δικαιώματα στην υπόθεση.

Κι αυτό διότι θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να την καλύψει -πράγμα που δεν φαίνεται να μπορεί. Με δεδομένο λοιπόν ότι η εκκαθάριση της ΠΑΕ δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα ‘χει ολοκληρωθεί ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, οι «πράσινοι» φέρονται διατεθειμένοι -αντί της ρήτρας- να προτείνουν την παραχώρηση νέων παικτών στην ΑΕΚ.

Κάτι που μοιάζει απίθανο πάντως να δεχθεί η «Ένωση», η οποία έχει κι άλλο ένα «χαρτί» να παίξει, αν ξεπεραστεί το θέμα της ρήτρας. Αυτό των τροφείων που θα μπορεί να διεκδικήσει για τον Κλωναρίδη, δεδομένου ότι εκείνος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της, οι οποίες τυπικά ανήκουν στην Ερασιτεχνική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x