Stoiximan Super League

«Ταξίδι του Τανάσε στην Ελλάδα για Ολυμπιακό»

Όχι μόνο για ενδιαφέρον αλλά και για ταξίδι στην Ελλάδα του Κριστιάν Τανάσε για λογαριασμό του Ολυμπιακού κάνουν λόγω στην Ρουμανία. «Είδε τον τελικό Κυπέλλου», αναφέρουν.

Στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει από κοντά με ανθρώπους του Ολυμπιακού βρέθηκε, σύμφωνα με ρουμανικά Μέσα, ο Κριστιάν Τανάσε μαζί με τους εκπροσώπους του.

Αρκετές ιστοσελίδες της χώρας, ανάμεσά τους και η «prosport.ro», κάνουν λόγο πως ο αρχηγός της Στεάουα Βουκουρεστίου βρέθηκε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδα ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την Ξάνθη του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά και στις αξιώσεις της ομάδας του που δεν είναι υπερβολικές παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017. Επίσης, ο ιδιοκτήτη της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι στο ενδεχόμενο παραχώρησης του 30χρονου φορ. Ο βασικός λόγος είναι το γεγονός πως τα προηγούμενα δύο χρόνια ο σύλλογος θα έπρεπε να καταβάλει το 50% από πιθανή μεταγραφή του παίκτη στην προηγούμενη ομάδα του (Άρτζες).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x