Stoiximan Super League

Τακτική, απουσίες και... επιστροφή Άντι στον Παναιτωλικό

Το βάρος στο τακτικό κομμάτι έπεσε στην προπόνηση του Παναιτωλικού την Παρασκευή. Ατομικό για Αλεξίεβιτς και Κέβιν, ενώ απουσίασε ο Κλέσιο. Στο Αγρίνιο ο πρώην παίκτης του, Άντι.

Αρκετή ώρα πάνω στην τακτική του Παναιτωλικού τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι αφιέρωσε ο Γιάννης Ματζουράκης στην προπόνηση της Παρασκευής, η οποία ήταν η προτελευταία πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση (03/04, 19:00) με τον Ατρόμητο που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Αλεξίεβιτς και ο Κέβιν, ενώ ο Κλέσιο απουσίασε έχοντας εξασφαλίσει άδεια. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

Παράλληλα, βρίσκεται στο Αγρίνιο ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ντέιβιντ Άντι, ώστε να μιλήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Παναιτωλικό. Ο Γκανέζος μπακ από τη Γκάνα είχε δοθεί δανεικός από την Πόρτο το καλοκαίρι του 2011 και για μια σεζόν. Από το καλοκαίρι είναι χωρίς ομάδα. Μάλιστα, πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x