Γερμανία

Τάσεις… παραμονής από Χάμες

Ο Χάμες Ροντρίγκες θέλει να παραμείνει στη Μπάγερν Μονάχου και το… ξεκαθάρισε, μέσω δηλώσεων που έκανε στα γερμανικά ΜΜΕ.

Στην Κολωνία, ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν ο καλύτερος παίκτης της Μπάγερν Μονάχου. Οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, με 4-1, σημειώνοντας ένα γκολ και «σερβίροντας» ένα ακόμα στον Κορεντίν Τολισό. Παράλληλα, κανείς δεν έτρεξε περισσότερα χιλιόμετρα από τον Κολομβιανό μέσο, ούτε έδωσε περισσότερες πάσες ή παρήγαγε πιο πολύ παιχνίδι…

«Τα πηγαίνω πολύ καλά, το γερμανικό πρωτάθλημα είναι καλό, τα γήπεδα είναι γεμάτα, έχω φέρει μερικές νέες ιδέες. Είμαι εντάξει. Ελπίζω να μείνω εδώ, νιώθω πολύ ωραία με όλα», ήταν τα λόγια του Χάμες στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά το προχθεσινό ματς.

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να αποκτήσει τον -δανεικό σήμερα από τη Ρεάλ Μαδρίτης- 28χρονο άσο το 2019. Αρκεί, μόνο, να ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του από τους «μερένγκες», που ανέρχεται στα 42 εκατομμύρια ευρώ. Κρίνοντας από την… περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όλα δείχνουν ότι η κοινή τους πορεία θα συνεχιστεί!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x