Stoiximan Super League

Τελειώνει με Μασούντ, ξεκαθαρίζει για Μοράν

Ίσως και μέσα στη μέρα να μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο ο Σοτζέι Μασούντ και να δρομολογηθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Τι ισχύει για Μοράν και Κασάδο.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε ιδανικά το 2017 με νίκη-πρόκριση 4-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο κι έχει πλέον όλη την άνεση να επικεντρωθεί στην ενίσχυσή της.

Ο Σοτζέι Μασούντ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την πρώτη από τις 3-4 χειμερινές προσθήκες. Ίσως και σήμερα ο Ιρανός μεσοεπιθετικός να μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο κι από εκεί και πέρα απομένουν λεπτομέρειες για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Το θέμα της διάρκειας του συμβολαίου του δεν θα αποτελέσει εμπόδιο και θα ξεπεραστεί με τον έναν (με συμφωνία για 6 μήνες συν ένα χρόνο που θέλει η ΑΕΚ) ή τον άλλον (με κλειστό συμβόλαιο 1,5 έτους που θέλει ο παίκτης) τρόπο. Άλλωστε ο μεν Μανόλο Χιμένεθ προορίζει τον 33χρονο άσο ακόμη και για βασικό, ο δε Μασούντ επιθυμεί μέσω της ΑΕΚ να διεκδικήσει την επιστροφή του στην εθνική Ιράν εν όψει Μουντιάλ.

Από εκεί και πέρα, αυτό που περισσότερο από όλα «καίει» την ΑΕΚ είναι η απόκτηση του αντι-Γιόχανσον. Ο Ερίκ Μοράν απασχολεί και μάλιστα σοβαρά, ωστόσο εξετάζονται κι άλλες λύσεις. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο 26χρονος μέσος της Λεγκανές προτάθηκε μέσω Νίκου Λυμπερόπουλου στον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έψαξε μέσω των διασυνδέσεών του την περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη συγκεντρώνοντας πληροφορίες για τα συν και πλην της υπόθεσης. Η ποιότητά του είναι δεδομένη, ωστόσο φαίνεται πως βρίσκεται σε μια πτωτική πορεία, ενώ ένα ακόμη «μείον» είναι πως δεν είναι ιδιαίτερα ταχύς.

Όσον αφορά στη θέση του αριστερού μπακ, ο Χόρχε Κασάδο της Ξάνθης εξετάζεται ως back up του Έλντερ Λόπες, ενώ αντίθετα έχει ατονήσει το ενδιαφέρον για τον Λουίς Ρότσα του Παναιτωλικού. Σε κάθε περίπτωση, πρόθεση της ΑΕΚ είναι να «κλείσει» τις θέσεις μεσοεπιθετικού και αμυντικού χαφ πριν βγει το 2017 για να είναι άμεσα διαθέσιμοι από τα πρώτα ματς του νέου έτους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x