Stoiximan Super League

Τελειώνει με χρέη και τεχνικό διευθυντή

Στην τελική ευθεία βρίσκεται για τον ΠΑΟΚ το θέμα της εξόφλησης των χρεών της ΠΑΕ στο Δημόσιο, ενώ με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να ανακοινωθεί και ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

Από χθες ξεκίνησε ουσιαστικά η εφαρμογή της ρύθμισης των 100 δόσεων και για τις εταιρείες-μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, μία εκ των οποίων είναι και ο ΠΑΟΚ.

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν αποφασίσει να υπαχθούν στη συγκεκριμένη ρύθμιση την Τρίτη, μία ημέρα μετά τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ κατά την οποία θα εξασφαλιστεί η εκταμίευση του ποσού που χρειάζεται για την αποπληρωμή του πρωτογενούς χρέους (ύψους 10,4 εκατ. ευρώ).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να είναι έτοιμοι για όλα τα διαδικαστικά ζητήματα και για αυτό τον λόγο συλλέγουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα χρειαστούν για την υπαγωγή τους στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Μόλις συμβεί αυτό θα πάρουν στα χέρια τους το έγγραφο με το οποίο θα απαλλάσσονται από τις 43 υποθέσεις χρεών που εκκρεμούν σε βάρος τους στα δικαστήρια, ένα έγγραφο που θα υποβληθεί την ίδια ημέρα που θα το έχουν και εκείνοι στα χέρια τους.

Εν τω μεταξύ, η ενημέρωση που υπάρχει από τη διοίκηση για το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή είναι πως θα έχει ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του μήνα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα και ίσως σημαντικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις να παίξει η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη συμπρωτεύουσα το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος έχει καταφέρει να κρατήσει μυστικές τις επαφές του με τους υποψήφιους για το εν λόγω πόστο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x