Stoiximan Super League

Τελειώνει του Ρομέρο, «βλέπει» και Ενρίκε η ΑΕΚ

Έντονα άρωμα Ισπανίας στην ΑΕΚ. Μια ανάσα από την απόκτηση του Χάιμε Ρομέρο που έμεινε ελεύθερος από την Οσασούνα είναι η Ένωση, ενώ στα… ραντάρ της βρίσκεται ο Χοσέ Ενρίκε.

Ανεβάζει ταχύτητα μεταγραφικά η ΑΕΚ.

Προ των πυλών των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται πλέον ο Χάιμε Ρομέρο που έμεινε ελεύθερος από την Οσασούνα το βράδυ της Δευτέρας. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε εξέλιξη εδώ και ημέρες και μετά την αποδέσμευση του Ισπανού εξτρέμ αναμένεται να μπει στην τελική της ευθεία η υπόθεση. Ουσιαστικά, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση και τον 27χρονο ποδοσφαιριστή και, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ», τα επόμενα 24ωρα διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες και ο Ρομέρο θα υπογράψει για τρία χρόνια.

Εντός της ημέρας αναμένεται να επιστρέψει στην Ισπανία από τις διακοπές του και εφόσον δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο είναι πιθανόν να βρεθεί μέχρι την Πέμπτη στην Ελλάδα για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Με τον Ρομέρο είχε πρόσφατα επικοινωνία και ο Μανόλο Χιμένεθ και του ανέλυσε το πλάνο που έχει για τον ίδιο.

Παράλληλα, η ΑΕΚ κινείται και για αριστερό μπακ, καθώς ο Ντίντακ είναι πολύ πιθανόν να πάρει μεταγραφή με την Εσπανιόλ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον αποκτήσει. Μια περίπτωση που εξετάζει πολύ «ζεστά» η Ένωση είναι του πρώην παίκτη των Λίβερπουλ και Νιούκασλ, Χοσέ Ενρίκε (παίζει και ως στόπερ), όπως αναφέρεται στην «Live Sport». Είναι ποδοσφαιριστής που καλύπτει τα «θέλω» του Μανόλο Χιμένεθ και είναι εφικτή περίπτωση, καθώς έχει μείνει ελεύθερος από τη Σαραγόσα, όπου αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν και είχε 27 συμμετοχές (και ένα γκολ) στη Segunda Division.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x