Γ' Εθνική

Τέλειωσε το ματς... 27 μέρες μετά

Αμ δε που ‘χε τελειώσει η Γ’ Εθνική... Σήμερα έπεσε και τυπικά αυλαία, με τα 18 λεπτά που παίχθηκαν ανάμεσα σε Εθνικό και Ιωνικό (1-1), ματς που είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Εθνικό και Ιωνικό ξεκίνησε 3/5 και ήταν για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ωστόσο λίγο μετά το 70’ είχε διακοπεί λόγω κροτίδας που ‘χε πέσει στον αγωνιστικό χώρο κι ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Εν τέλει, σήμερα, ύστερα από 27 μέρες παίχτηκαν τα εναπομείναντα 18 λεπτά που ουσιαστικά δεν άλλαξαν τίποτα και έριξαν και τυπικά αυλαία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε τις ισορροπίες στον τέταρτο όμιλο, καθώς οι δύο αντίπαλοι είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην τρίτη κατηγορία.

Στο γήπεδο του Μοσχάτου, λοιπόν, οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή για να πάρουν την νίκη… γοήτρου, όμως τόσο ο Δάρρας, όσο και ο Μάναλης δεν κατάφεραν να χριστούν σκόρερ.

Εθνικός: Βουτσινάς, Χαλκιάς, Γερόλυμος, Μπένα, Μακρής, Γούλας, Σούφλας, Λύγκος, Παυλόπουλος, Μάναλης.

Ιωνικός: Αδαμόπουλος, Δάρρας, Κατσικιάς, Ντινιωτάκης, Κρητικός, Καλτσάς, Λουιζίδης, Καϊμακαμούδης, Ντούλιας, Σιμιτσής.

*Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, αφού όταν είχε διακοπεί το ματς στις 3/5, είχαν αποβληθεί ένας από κάθε μία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x