Stoiximan Super League

Τελείωσε του Μπουονανότε στην Κατόλικα!

Παρελθόν από την ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ντιέγκο Μπουονανότε! Όπως δήλωσε ο ίδιος ο 28χρονος στην επίσημη ιστοσελίδα της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, τα βρήκε με την «Ένωση» και φεύγει για Χιλή!

Στη Χιλή θα συνεχίσει -όπως αναμενόταν- την καριέρα του ο Ντιέγκο Μπουονανότε!

Ο 28χρονος Αργεντινός τα βρήκε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα και ετοιμάζει, πλέον, βαλίτσες για Λατινική Αμερική.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μπουονανότε στο σάιτ της Κατόλικα

«Μόλις ολοκλήρωσα τη λύση του συμβολαίου μου με την ΑΕΚ, εδώ στην Αθήνα. Είμαι χαρούμενος, με όρεξη για τη νέα μου ομάδα στη Χιλή και ενέργεια για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου. Όταν κάποιος πάει σε μια ομάδα τόσο σημαντική, πάντα υπάρχουν προσδοκίες μεγάλες και ναι, πρέπει να παλέψω σε όλα τα μέτωπα και να να προσπαθήσω να τα καταφέρω. Η Κατόλικα είναι ένα μεγάλο κλαμπ και έχει παίκτες για να παλέψει σε όλες τις διοργανώσεις. Είμαι χαρούμενος με τον κόσμο, καθώς οι οπαδοί της Κατόλικα είναι ενθουσιασμένοι με τη συμφωνία.

Όποτε πάω σε μια ομάδα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, τα πάντα για τη φανέλα. Έρχομαι με πολλή όρεξη, περιμένω να φτάσω σύντομα στη Χιλή για να συναντήσω τους συμπαίκτες μου, να τους γνωρίσω και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή. Χαιρετώ όλους τους οπαδούς, εκείνους που μου έγραφαν στα social media. Ελπίζω να φτάσω στο ύψος των των προσδοκιών που έχουν για μένα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό
».

Να τονίσουμε ότι ο παίκτης θα υπογράψει πιθανότατα για δύο χρόνια, ενώ για την ΑΕΚ το θέμα θα κλείσει και τυπικά την Τετάρτη (20/7), όταν και θα ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τον 28χρονο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x