Stoiximan Super League

Τελική συνάντηση Λουτσιάνο με Κορίνθιανς–Τελειώνει σήμερα το θέμα

Σήμερα θα γίνει η τελική συνάντηση του ατζέντη του Βραζιλιάνου με τη διοίκηση για να προχωρήσει η μεταγραφή του παίκτη στον Παναθηναϊκό.

Η σημερινή μέρα θα είναι και η καθοριστική, όπως φαίνεται, για το θέμα του Λουτσιάνο. Ο παίκτης είναι έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα και να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να λήξει και η συνεργασία του με την Κορίνθιανς, η οποία κάνει ό, τι μπορεί για να πάρει όσα περισσότερα γίνεται στη διαπραγμάτευση με το «τριφύλλι».

Οπως σας γράψαμε και χθες, η βραζιλιάνικη ομάδα κατέχει το 25% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με πηγές από τη χώρα, θέλει να διατηρηθεί αυτό το ποσοστό σε ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή στο μέλλον. Οι «πράσινοι», από την πλευρά τους, έχουν κάνει μια πρόταση κοντά στις 400.000 ευρώ για τον παίκτη.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της ημέρας θα γίνει το τελικό ραντεβού του ατζέντη του Λουτσιάνο, Νίλσον Μούρα, με τους διοικούντες, προκειμένου να τους πιέσει να τελειώσει το θέμα και ο πελάτης του να έρθει στη χώρα μας άμεσα. Μάλιστα, οι Βραζιάνοι αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του 24χρονου θα ζητήσει να μείνει ο ποδοσφαιριστής ελεύθερος, έχοντας ως «όπλο» τη δεδομένη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι από 1/1/18 ο νεαρός, ούτως ή άλλως, θα ανήκει στους "πράσινους" . Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Λουτσιάνο με την νυν ομάδα του λήγει στις 31/12/17.

Με βάση τα δεδομένα και τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, πολύ δύσκολα θα «χαλάσει» κάτι. Απλώς, η Κορίνθιανς κάνει ό, τι μπορεί για να βγει όσο το δυνατόν κερδισμένη από το deal με τον Παναθηναϊκό. Το πιθανότερο είναι ότι εντός της ημέρας και μετά το ραντεβού Μούρα – διοίκησης, ο ποδοσφαιριστής θα ενημερώσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι έρχεται στη χώρα μας για να γίνει μέλος του «τριφυλλιού».

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x