Την ανωτερότητα του Ατρόμητου παραδέχτηκε ο Μπάμπης Τεννές. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της Λαμίας χαρακτήρισε άσχημο το βράδυ για την ομάδα του και στάθηκε στο πόση σημασία έχει η επιστροφή στην φυσική της έδρα.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα άσχημο βράδυ για την ομάδα μας. Βγήκαμε στο γήπεδο, μόνο τα σώματά μας ήταν εκεί. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος και νίκησε δίκαια. Θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά μια κακή παρένθεση, αφού δεν έχουμε συνηθίσει έτσι. Χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες, θεωρώ ότι μας έχουν επηρεάσει τα συνεχόμενα ταξίδια. Τελείωσε και συνεχίζουμε παρακάτω. Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα θα βλέπουμε τη Λαμία, που είδαμε στα πρώτα ματς».

Για το αν είναι προσγείωση το σημερινό αποτέλεσμα: «Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε τέτοια αποτελέσματα. Το έχω πει πολλές φορές ακόμα και μετά από νίκη, ότι η Λαμία θα παλέψει για να παραμείνει στην κατηγορία. Το έχω πει και στα αποδυτήρια και στους παίκτες. Στόχος είναι η καθιέρωση. Πρώτος και πολύ μεγάλος στόχος είναι η καθιέρωση».

Για το ότι η Λαμία ήταν αγνώριστη: «Πιστεύω ότι επηρέασε πάρα πολύ το ότι δεν είχαμε φρεσκάδα. Πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα, χάσαμε όλες τις μονομαχίες. Νομίζω ότι είναι λόγω κούρασης. Παίζουν συνέχεια ίδιοι και ήταν λίγο αναμενόμενο. Ωστόσο, δεν περίμενα ότι το περίμενα σε τόσο μεγάλο βαθμό σήμερα».

Για το επόμενο ματς που θα είναι στην έδρα της: «Θεωρώ ότι ο κόσμος θα δώσει το “παρών” και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Έχουμε δώσει μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών. Και όλα αυτά χωρίς να έχουμε την έδρα μας. Στα πρώτα 45 λεπτά δεν υπήρχαμε. Τέλειωσε και προχωράμε».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ