Ισπανία

Τερ Στέγκεν: «Ντροπή να μην υπάρχει τεχνολογία γραμμής στη LaLiga-Έπαιξε ρόλο η διαιτησία»

Μετά τον Τσάβι, παράπονα για τη διαιτησία του clasico εξέφρασε και ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Έξαλλος με τη διαιτησία ήταν μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα στο clasico ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός γκολκίπερ θεωρεί αδιανόητο ένα πρωτάθλημα όπως η LaLiga να μην έχει τεχνολογία γραμμής για να αποσαφηνίσει τη φάση της προσπάθειας του Λαμίν Γιαμάλ, όπου η μπάλα φάνηκε να περνάει ολόκληρη τη γραμμή αλλά δεν κατακυρώθηκε το γκολ.

«Είναι ντροπή να μην μπορούν να βρουν μια γωνία λήψης για να εξετάσουν τη φάση του γκολ. Ζούμε σε έναν κόσμο με τόσα χρήματα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν δώσει ένα ποσό για να φέρουν την τεχνολογία γραμμής που υπάρχει σε άλλα πρωταθλήματα», τόνισε ο Τερ Στέγκεν, ενώ για το πέναλτι της Ρεάλ που απέφερε το 1-1 σχολίασε πως «… πιστεύω ότι ο Λούκας Βάσκεθ το έψαξε και το κέρδισε έξυπνα».

Πάντως δεν παρέλειψε να κάνει και αυτοκριτική, εκ μέρους όλης της ομάδας. «Είχαμε τα πάντα με το μέρος μας, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να δούμε και τους εαυτούς μας, αμυντικά δεν ήμασταν στο ύψος της περίστασης, αν και ο διαιτητής έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Δεν είχαμε την υπομονή με το σκορ υπέρ μας να ελέγξουμε το παιχνίδι και γενικά δεν ήμασταν όσο ανταγωνιστικοί θα θέλαμε σε αρκετά σημεία της σεζόν, με αποτέλεσμα να χάσουμε έτσι πολλούς βαθμούς. Σίγουρα μπορούμε να μιλάμε για τη διαιτησία, αλλά σε αρκετές στιγμές έχουμε απογοητεύσει τους εαυτούς μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x