Stoiximan Super League

«Θα αποχωρήσει από την Καραμπάγκ ο Ενρίκε»

Την άποψη πως Πέδρο Ενρίκε θα αποχωρήσει από την Καραμπάγκ εξέφρασε με δηλώσεις του σε Μέσο του Αζερμπαϊτζάν ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Σιαλμάς.

Παρελθόν από την Καραμπάγκ αναμένεται να αποτελέσει ο Πέδρο Ενρίκε σύμφωνα με τον Δημήτρη Σιαλμά.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ μιλώντας στην ιστοσελίδα ''azerisport.com'' εξέφρασε την άποψη πως ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, καθώς επέλεξε την Καραμπάγκ λόγω της συμμετοχής της στο Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ αγόρασε τον Ενρίκε έχοντας μεγάλες βλέψεις, αλλά στη συνέχεια τον έδωσε στην Καραμπάχ. Είναι ξεκάθαρο ότι θα φύγει από την Καραμπάχ γιατί πήγε εκεί για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως αν παραμείνει στην ομάδα, τότε θα την βοηθήσει πολύ. Ωστόσο αυτός ο σύλλογος είναι ήδη ο πιο δυνατός στο Αζερμπαϊτζάν. Πιστεύω σε ένα θετικό αποτέλεσμα στα παιχνίδια κόντρα στην Τσέλσι και τη Ρόμα που έχει να δώσει η Καραμπάχ. Είναι απαραίτητο να συνεχιστούν τα καλά αποτελέσματα που πέτυχε η ομάδα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όταν βλέπω τα ματς της ομάδας, θέλω να ξαναπαίξω στο Αζερμπαϊτζάν. Μερικές φορές αναπολώ τις στιγμές στην Χαζάρ Λανκαζάρ. Ήταν από τις καλύτερες ομάδες στην καριέρα μου. Δεν θα μιλήσω για κάποιο ιδιαίτερο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x