Ισπανία

Θα… πληρώσει κι από πάνω για Ντε Χέα η Ρεάλ!

Η έκφραση «και κερατάς και δαρμένος» δεν υπάρχει στα ισπανικά. Μπορεί όμως να υιοθετηθεί, αν επαληθευτούν οι πληροφορίες ότι η Ρεάλ θα πρέπει να πληρώσει… αποζημίωση 10 εκατ. ευρώ στον Νταβίντ Ντε Χέα

Αυτό που έπαθε η Ρεάλ στην υπόθεση Ντε Χέα δεν έχει προηγούμενο.

Τέτοιο ναυάγιο (ή μάλλον ναυάγιο για τέτοιο λόγο) θα μνημονεύεται χρόνια. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα… μπορούν να γίνουν και χειρότερα για τη «βασίλισσα».

Γιατί δεν φτάνει που έχασε τον Ισπανό γκολκίπερ. Δεν φτάνει που θα πρέπει να περιμένει (αν τελικά αποφασίσει να το κάνει) μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Είναι πολύ πιθανό να… τον πληρώσει κι από πάνω!

Ή τουλάχιστον αυτό αναφέρει η «AS». Σύμφωνα λοιπόν με πηγές της ισπανικής εφημερίδας, στους μαεστρικούς χειρισμούς των Μαδριλένων στην υπόθεση θα πρέπει να προστεθεί και μια υπόσχεση που έδωσε στον Ντε Χέα:

Ότι σε περίπτωση που δεν καταφέρει τελικά να τον φέρει στο «Μπερναμπέου» μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, θα πρέπει να του πληρώσει… αποζημίωση 10 εκατ. ευρώ!

Με ζωηρό το ενδεχόμενο -στην περίπτωση που αληθεύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες- ο Ντε Χέα να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ή να πάει σε άλλη ομάδα) και στη συνέχεια να… πίνει στην υγεία των κορόιδων!

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x