Ισπανία

Λύγισε στην επιστροφή του ο Χοακίν! (pics/video)

Το ευλογημένο συναίσθημα του να επιστρέφεις στο (ποδοσφαιρικό σου) σπίτι έζησε ο Χοακίν! Μπροστά σε 20.000 οπαδούς, ο αρχηγός των Ανδαλουσιανών είπε βουρκωμένος πως η καρδιά του ζητούσε να γυρίσει.

Είναι δικό της παιδί.

Απ’ τα σπλάχνα της ξεπετάχτηκε, με τη φανέλα της έγραψε ιστορία, με τα χρώματά της έγινε όνομα. Και σήμερα που γύρισε σπίτι του, ο Χοακίν έδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει τίποτα απ’ όλα αυτά!

Επιστρέφοντας μετά από εννιά ολόκληρα χρόνια στην Μπέτις, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός βρήκε πλήθος δημοσιογράφων να τον περιμένουν.

Πάνω από 20.000 οπαδούς να ξεροσταλιάζουν για να υποδεχθούν πίσω το καμάρι τους. Και το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» να σείεται όταν τον άκουσε -βουρκωμένο- να δηλώνει:

«Είμαι συγκινημένος για τους οπαδούς γιατί ξέρω πόσο μεγάλες προσπάθειες έκαναν για να γίνω και πάλι παίκτης αυτής της ομάδας. Η μεγαλύτερη επιθυμία μου ήταν να γυρίσω στο σπίτι. Δεν έφυγα ποτέ από την Μπέτις γιατί τα αισθήματα και η καρδιά μου ήταν πάντα “betico”. Νιώθω σαν μικρό παιδί. Ήξερα ότι θα γύριζα μια μέρα και η καρδιά μου το ζητούσε κλαίγοντας».





inner

inner

inner

inner

inner

inner

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x