Γερμανία

Θανάσης Λεμονής: «Θέλουμε όλοι να το βλέπουνε σαν γιορτή, στόχος να μεγαλώσουμε τη διοργάνωση»

Στα σχέδια του για το Elite Neon Cup και τις φιλοδοξίες που έχει για το event αναφέρθηκε ο γιος του Τάκη Λεμονή, Θανάσης, μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ικανοποιημένος από την πορεία και την πρόοδο του Elite Neon Cup το οποίο διοργανώνει μαζί με τον αδερφό του, Νίκο, δήλωσε ο Θανάσης Λεμονής στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε το event, αλλά όχι να πέσει το επίπεδο», ανέφερε, μιλώντας στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Μάνο Σπανόπουλο ο γιος του τεχνικού του Ολυμπιακού, Τάκη Λεμονή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Ήταν το τέταρτο τουρνουά που κάναμε και τρίτο σερί στην Παιανία, πήγε καλά. Φέτος προσθέσαμε και την Κ-11 στις ηλικιακές κατηγορίες. Ουσιαστικά είχαμε ομάδες από 13 χώρες και οι σύλλογοι ήταν συνολικά 24. Συνεργαστήκαμε με έξι ξενοδοχεία, είχαμε 500 άτομα. Υπήρξαν ημέρες που τελειώσαμε τον αγώνα 11 το βράδυ. Το στηρίζουν οι ομάδες, εμείς θέλουμε να φέρνουμε καινούργια πράγματα κάθε χρόνο, να μεγαλώνουμε τη διοργάνωση».

Από την παγκόσμια λίστα υπάρχει η Παρτιζάν που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και συμμετέχει στο τουρνουά μας. Η Σπόρτινγκ Λισαβώνας είναι στην πρώτη θέση και προσπαθούμε να τη φέρουμε στο τουρνουά μας. Φέτος από ελληνικούς συλλόγους φέραμε ομάδες που είναι ψηλά στα χαμηλά ηλιακά επίπεδα. Ήταν πολύ ανταγωνιστικές. Η ΑΕΚ κέρδισε σε δύο ηλικιακές κατηγορίες και στην άλλη κατηγορία κέρδισε η Κράσνονταρ. Αποφασίσαμε φέτος και κάναμε το road to Elite Cup που ήταν το προηγούμενο στάδιο πριν το Elite Cup και ήταν ευχάριστο. Πήγανε πολύ μακριά οι Ακαδημίες του Παθιακάκη. Στις ελεύθερες ώρες των συλλόγων, είχαμε city tours. Για παράδειγμα τους πάμε στο μουσείο της Ακρόπολης. Υπάρχει κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό. Ξενοδοχείο-γήπεδο-ξενοδοχείο δεν είναι ωραίο κάθε ημέρα.

Η αλήθεια είναι ότι το μεγάλο μας πρόβλημα είναι αυτό των χώρων στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό δεν έχουν χώρο, αλλά στην Ελλάδα έχουμε θέμα με τις εγκαταστάσεις. Είναι ευκαιρία να κάνουμε εγκαταστάσεις και όποιος ακούει, εμείς είμαστε ανοιχτοί στο να συνεργαστούμε.

Ξεκινάμε περίπου τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα κάθε χρόνο. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για τις ομάδες και τους χώρους. Δεν θέλουμε να το «ανοίξουμε» πολύ, θέλουμε να το επεκτείνουμε, αλλά όχι να χάσουμε σε ποιότητα. Θέλουμε να το βλέπουν όλοι σαν γιορτή. Είναι διαφορετικό από τα event που γίνεται συνήθως και αφορούν αποκλειστικά τα παιδιά. Θέλουμε παράλληλα να το δουν και σαν διασκέδαση όσοι παίρνουν μέρος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x