Stoiximan Super League

Θέλει Βούκοβιτς ο Ουσίγιος, ενδιαφέρον από Ρωσία για Μίλιτς

Στο… μάτι έχει βάλει τον Γιάγκος Βούκοβιτς ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού και νυν της Μάλαγα, Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος. Θέλει Μίλιτς ομάδα της Ρωσίας.

Ουσίγιος καλεί Βούκοβιτς.

Ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακός και νυν της Μάλαγα, έχει βάλει στο «στόχαστρο» τον αμυντικό των «ερυθρόλευκων», Γιάγκος Βούκοβιτς, που συνήθως βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο η θλάση που πέρασε και η οποία τον ταλαιπώρησε αρκετά.

Ο Σέρβος στόπερ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι (όταν ήταν ο Ουσίγιος στο λιμάνι) από την Κόνιασπορ, αλλά από τότε έχει παίξει μόνο δύο 90λεπτα (με τη Ριέκα για τα προκριματικά του Champions League και άλλα τόσα με τον Αχαρναϊκό στο Κύπελλο), συν 77 λεπτά με την ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ακόμη 72 με την Παρτιζάν για τα προκριματικά του Champions League.

O 29χρονος αμυντικός θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του (κάτι που δεν είναι και το πιθανότερο πλέον στον Ολυμπιακό, καθώς είναι πίσω σε σχέση με τους άλλους στόπερ), εν όψει του καλοκαιριού. Ώστε να διεκδικήσει θέση για το ρόστερ της εθνικής Σερβίας που έχει προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Παράλληλα, φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για άλλον αμυντικό του Ολυμπιακού που δεν είναι στις βασικές επιλογές του Τάκη Λεμονή (και δεν ήταν ούτε του Μπέσνικ Χάσι). Πρόκειται για τον Χρβόγε Μίλιτς, για τον οποίο δείχνει ζωηρή ομάδα της Ρωσίας. Εκεί αγωνίστηκε από το 2013 έως το 2015 με τη φανέλα της Ροστόφ, έχοντας 45 συμμετοχές σε αυτήν τη διετία.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x