Stoiximan Super League

Θέλει κόσμο ακόμα και στα εκτός έδρας ντέρμπι ο Σαββίδης!

Όνειρο που είναι δύσκολο να εκπληρωθεί στην τωρινή εποχή κάνει ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς θέλει να βλέπει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ακόμα και στα εκτός έδρας ντέρμπι. Ανοιχτό το αν πάει στο «Καυτανζόγλειο».

Από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα εξαρτηθεί το αν θα γίνει μετακίνηση οπαδών στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ, μετά την αρνητική εισήγηση της αστυνομίας. Και ενώ οι δύο ομάδες συμφώνησαν για ανταλλαγή εισιτηρίων.

Ανοικτό παραμένει και το ενδεχόμενο να παρακολουθήσει ο Ιβάν Σαββίδης το ματς από σουίτα του «Καυτανζογλείου», καθώς έχει δεχθεί πρόκληση από τον πρόεδρο του «Γηραιού», Σπύρο Παπαθανασάκη.

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» πάντως είναι θετικός στο να γίνονται μετακινήσεις σε όλα τα ματς. Θέλει να δει τον κόσμο της ομάδας ακόμη και στα ντέρμπι. Σε ΟΛΑ. Δηλαδή και στο Καραϊσκάκη και στη Λεωφόρο και στο ΟΑΚΑ.

«Θέλω τον κόσμο μας παντού. Δεν γίνεται να υπάρχουν ντέρμπι και να μην μπορεί να το παρακολουθήσει ο κόσμος μας. Πρόθεσή μου είναι να μπορούν οι φίλαθλοί μας να ταξιδεύουν σε κάθε γήπεδο εντός και εκτός Ελλάδας», είπε μεταξύ άλλων σε συνομιλία που είχε με συνεργάτες του και την οποία αποκαλύπτει η «Metrosport».

Ωστόσο, για το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε μόνο με δικά του άτομα, αλλά και με ανθρώπους της πολιτικής και τους ανέφερε: «Εγώ θέλω να δω κάποια στιγμή τον κόσμο μας στο Καραϊσκάκη και αντίστοιχα οπαδούς όλων των ομάδων στην Τούμπα όταν θα παίζουν στην έδρα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x