Copa America

Με Βιδάλ και Αλέξις η Χιλή στο Κόπα Αμέρικα

Νέα σελίδα για τη Χιλή μετά την αποχώρηση του Χόρχε Σαμπάολι, όμως οι στόχοι δεν αλλάζουν για την παρέα των Αρτούρο Βιδάλ και Αλέξις Σάντσες. Δείτε την τελική αποστολή.

Έπειτα από τέσσερα όμορφα χρόνια γεμάτα διακρίσεις, ο Χόρχε Σαμπάολι αποχώρησε από τον πάγκο της Χιλής και άνοιξε το δρόμο στον Χουάν Αντόνιο Πίτσι. Ο Αργεντινός τεχνικός κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα της Χιλής το περσινό καλοκαίρι κόντρα στην εθνική ομάδα της πατρίδας του και θεώρησε ότι ήταν η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος.

Στο φετινό, επετειακό, Κόπα Αμέρικα η «Ρόχα» θα παραταχθεί με όλα τα αστέρια της, καθώς μέχρι και ο Σαρλς Αράνγκις που υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα θα είναι στην 23μελή αποστολή του Πίτσι. Αντίθετα, εκτός λίστας παρέμειναν ο επιτελικός μέσος της Παλμέιρας, Χόρχε Βαλντίβια και ο στόπερ του Ανόβερο, Μίικο Αλμπορνόθ.

Κάπως έτσι, θα χάσουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν Αργεντινή, Παναμά και Βολιβία τον ερχόμενο μήνα στις ΗΠΑ για τον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι 23 Χιλιανοί «εκλεκτοί»:

Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπαρτσελόνα), Ερέρα (Ουνιβερσιντάντ ντε Τσίλε), Τοσέλι (Ουνιβερσιντάντ Κατολίκα).

Αμυντικοί: Ίσλα (Μαρσέιγ), Φουενθαλίντα (Ουνιβερσιντάντ Κατολίκα), Χάρα Γκ. (Ουνιβερσιντάντ ντε Τσίλε), Ρόκο (Εσπανιόλ), Μεδέλ (Ίντερ), Μένα (Σάο Πάολο).

Μέσοι: Μποσεζούρ (Κόλο Κόλο), Ντίαζ Μ. (Θέλτα), Σίλβα Φ. (Τσιάπας), Πούλγκαρ (Μπολόνια), Βιδάλ (Μπάγερν Μονάχου), Φερνάντεζ Μ. (Φιορεντίνα), Αράνγκις (Λεβερκούζεν), Ερνάντεζ Π. (Θέλτα), Πατς (LDU Κίτο).

Επιθετικοί: Καστίγιο Ν. (Ουνιβερσιντάντ Κατολίκα), Ορεγιάνα (Θέλτα), Πινίγια (Αταλάντα), Αλέξις (Άρσεναλ), Βάργκας Ε. (Χόφενχαϊμ).

Επιμέλεια: Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x