Ισπανία

Θέλει να επιστρέψει στην Σεβίλλη ο Μπάκα

Την επιστροφή του στην Σεβίλλη επιθυμεί ο Κάρλος Μπάλα, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπός του Σέρτζιο Μπαρίγια.

Ξεκάθαρη πρόθεση του Κάρλος Μπάκα είναι να επιστρέψει στη Σεβίλλη, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Σέρτζιο Μπαρίγια στο «estadio deportivo».

« Είναι σαφές ότι θέλει να πάει πίσω στη Σεβίλλη. Η επιθυμία του αυτή προκύπτει από το γεγονός ότι εκεί πέρασε μια από τις πιο σπουδαίες εμπειρίες τις ζωή του», δήλωσε αρχικά ο Μπαρίγια.

«Όταν ο Κάρλος ήρθε στην Μίλαν υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και πρόθεση του ήταν να το εξαντλήσει, όμως οι αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ανέτρεψαν τα δεδομένα», συμπλήρωσε.

«Πρέπει να βρεθεί σίγουρα μια λύση, καθώς κάτι τέτοιο θα έκανε τους πάντες χαρούμενους», ολοκλήρωσε ο 44χρονος πρώην ποδοσφαισριστής.

Ο 30χρονος βρισκόταν στους Σεβιγιάνους για 2 χρόνια(2013-2015), καταγράφοντας 108 συμμετοχές και 49 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, εμφανίσεις που εξαργύρωσε με την μετέπειτα μετακίνηση του στους «ροσονέρι» για 30 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια:Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x