Ισπανία

Θέλει να γυρίσει «σπίτι» του ο Αρντά Τουράν

Δεδομένης της αγωνιστικής του απραξίας στη Μπαρτσελόνα, ο Αρντά Τουράν θέλει να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που δεν υπολογίζουν το απαγορευτικό στις μεταγραφές που έχει επιβληθεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης και θα εξέταζαν το ενδεχόμενο να ενσωματωθούν στην ομάδα, αν ο Ντιέγκο Σιμεόνε τους καλούσε. Ένας από αυτούς είναι ο παλιός γνώριμος(2011-2015), Αρντά Τουράν.

Ο Τούρκος διεθνής έκανε πολύ λίγες εμφανίσεις την εποχή του Λουίς Ενρίκε στη Μπαρτσελόνα, συγκεκριμένα 55 επίσημα παιχνίδια και τώρα, υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε, το μέλλον του πάλι είναι ιδιαίτερα αμφίβολο.

Μάλιστα, είχε αργήσει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του γιατί υπήρχε θέμα με την πιστοποίηση του και αυτό ουσιαστικά, δεν του επέτρεψε στη συνέχεια να φτάσει το επίπεδο των συμπαικτών του. Έτσι, «καθιερώθηκε» ως αλλαγή.

Παρά την επιτυχή πορεία του στην Ατλέτικο, δεν κατάφερε να επαναλάβει το ίδιο στη Μπαρτσελόνα. Δεν απέδειξε ότι αξίζει τα παραπάνω από 30 εκατ. ευρώ που πλήρωσαν οι Καταλανοί για την μεταγραφή του και για αυτούς τους λόγους θέλει να γυρίσει πίσω.

Ωστόσο, ο Τουράν δεν έχει λάβει κάποια πρόταση από την Ατλέτικο και οι «ροχιμπλάνκος» δεν φαίνεται να τον υπολογίζουν στα σχέδια τους οπότε, όπως όλα δείχνουν, η πορεία του στην παλιά του ομάδα έχει κάνει τον κύκλο της.

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x