Ισπανία

Θέλει να «κλειδώσει» τον Όμπλακ η Ατλέτικο

Παρά την ύπαρξη τετραετούς συμβολαίου, η Ατλέτικο Μαδρίτης «φοβάται» το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Γιαν Όμπλακ και για αυτόν τον λόγο θέλει να βελτιώσει την συμφωνία μεταξύ τους.

Τι και αν έχει ρήτρα αποδέσμευσης 100 εκατ. ευρώ ο Γιαν Όμπλακ; Αυτά τα χρήματα είναι… ψίχουλα για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Κάτι τέτοιο τρομάζει την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους αρμόδιους να θέλουν να βελτιώσουν τη συμφωνία που έχουν με τον Σλοβένο τερματοφύλακα.

Μετά την απόκτηση του Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα, οι Παριζιάνοι είναι έτοιμοι να «ψαρέψουν» εκ νέου από το ισπανικό πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά, πρόκειται για τον Γιαν Όμπλακ. Οι «ροχιμπλάνκος» όπως και οι υπόλοιπες ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά τις δυνατότητες της Παρί και για αυτό δεν είναι καθόλου ήρεμοι πλέον με το ποσό που έχουν βάλει ως ρήτρα αποδέσμευσης.

Για να σιγουρέψει την παραμονή του στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο σκοπεύει να κάνει ο,τι έκανε και στις περιπτώσεις των Κόκε και Σαούλ και δεν αποκλείεται σε καμία περίπτωση, η νέα ρήτρα αποδέσμευσης να ξεπεράσει τα 150 εκατ. ευρώ.

Αυτό τον δρόμο θέλει να ακολουθήσει η Ατλέτικο, προκειμένου ο Όμπλακ να συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία της. Καλό θα ήταν να κάνει πράξη όσο γρηγορότερα γίνεται τα λεγόμενα της γιατί, δεδομένου του απαγορευτικού στις μεταγραφές, δεν θα μπορεί να αποκτήσει καινούργιο τερματοφύλακα αν τελικά φύγει ο Σλοβένος.

Να σημειωθεί ότι η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» πριν από 4 μέρες, ανέφερε χαρακτηριστικά σε δημοσίευση της ότι έχει κλειστεί ραντεβού για τις επόμενες μέρες μεταξύ του προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ αλ Κελαϊφί και της πλευράς του Γιαν Όμπλακ.


Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x