Europa League

Θεοδωρίδης: «Δολοφονία η διακοπή, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ»

Την αντίθεσή του για την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης και έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του στη Φλωρεντία επί της Φιορεντίνα.

Ως «δολοφονία» χαρακτήρισε την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη λήξη του ματς κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του επί της Φιορεντίνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόκριση: «Αυτή είναι η ουσία. Προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο μετά την διακοπή. Μια διακοπή που ήταν δολοφονία. Οι ποδοσφαιριστές σκέφτονται και τις διακοπές. Σκέφτονται ότι δεν θα κάνουν Χριστούγεννα».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Ο κόσμος σήμερα έχει δίκιο γιατί θέλει τον Ολυμπιακό παντοδύναμο. Ομως πρέπει να σκεφτούν και τους ποδοσφαιριστές. Στην ομάδα έλειπε ο ρυθμός. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο».

Παράλληλα, συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για τη νίκη του: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που κέρδισε γιατί χρειαζόμαστε τις νίκες στην Ευρώπη. Εμείς θα κοιτάξουμε την επόμενη φάση. Πρέπει να προσέξουμε πολύ το ματς με την Κέρκυρα. Το χω ξαναπεί. Ο Ολυμπιακός δίνει 30 ντέρμπι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x