Ελλάδα

Θέος: «Το επίπεδο των αντιπάλων μας είναι υψηλό, αλλά και εμείς έχουμε ''μεγαλώσει''»

Το δικό του σχόλιο για την κλήρωση της Εθνικής Νέων στην Elite Round του Euro έκανε ο Τάσος Θέος.

Η Εθνική Νέων έμαθε τους αντιπάλους της στην Elite Round του Euro 2024 U19, καθώς βρέθηκε στον τρίτο όμιλο με τις Πορτογαλία, Δανία και Σερβία και στοχεύει στην πρωτιά που θα της δώσει το εισιτήριο για την τελική φάση που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βορείου Ιρλανδίας.

Λίγο μετά την κλήρωση, ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Τάσος Θέος, έκανε το δικό του σχόλιο για τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του, τονίζοντας πως αφενός το επίπεδο των άλλων ομάδων είναι υψηλό, αφετέρου, δε, ότι η Εθνική έχει «μεγαλώσει» ως μέγεθος από την περσινή πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

«Το επίπεδο των αντιπάλων μας είναι υψηλό, αλλά και εμείς έχουμε «μεγαλώσει» ως μέγεθος ανάλογα από την περυσινή μας πρόκριση στην τελική φάση του EURO της Μάλτας. Ο όμιλος αυτός αποτελεί μια πρόκληση για όλα τα παιδιά διότι θα αντιμετωπίσουν αντιπάλους υψηλού επιπέδου. Συνεπώς ούτε τώρα ο στόχος μας θα διαφοροποιηθεί και θα παλέψουμε σε όλους τους αγώνες για την πρόκριση», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η προκριματική φάση στην Αττάλεια μας δημιούργησε προβληματισμό, αλλά σίγουρα θα αναλύσουμε τους αγώνες και τα λάθη μας και θα αξιολογήσουμε τα συμπεράσματα μας αναλόγως, για να μην επαναληφθούν στο μέλλον απέναντι σε 3 ποιοτικούς αντιπάλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x