Αγγλία

Τι απάντησε ο Σόλσκιερ για τις φήμες περί Ποτσετίνο και Γιουνάιτεντ

Δεν φοβάται μήπως χάσει τη θέση του από τον Αργεντινό ο Σόλσκιερ, αλλά προτιμά να παραμένει συγκεντρωμένος στη δουλειά του.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν είναι πλέον προπονητής της Τότεναμ και οι φήμες για τη διεκδίκησή του από πολλούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους δίνουν και παίρνουν.

Μεταξύ αυτών είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μολονότι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Ο Νορβηγός προπονητής ρωτήθηκε για το πώς αντιμετωπίζει αυτές τις φήμες και δήλωσε πως επιλέγει να μην ασχοληθεί με αυτές, αλλά να επικεντρωθεί στη δουλειά του: «Όχι, οι φήμες δεν με ενοχλούν καθόλου. Έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο και αν βρίσκεσαι σε μια δουλειά που σου αρέσει, δεν δίνεις σημασία τι συμβαίνει γύρω από αυτή», είπε ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» και συνέχισε: «Πρέπει να επικεντρωθώ στη δουλειά μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ, να μιλάμε συνεχώς με τους ιδιοκτήτες για το πώς θα πηγαίνουμε μπροστά και αυτό δεν αλλάζει αν οι άλλες ομάδες αλλάξουν προπονητές».

Εξάλλου, εξέφρασε τη λύπη του για την απόλυση του Αργεντινού συναδέλφου του: «Είναι πάντα λυπηρό όταν ένας συνάδελφός σου, ένας καλός άνθρωπος, χάνει την εργασία του πριν τα Χριστούγεννα».

Ο 46χρονος τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνο στην Premier League: «Είναι σίγουρα καλό να έχουμε πίσω τον Ζοσέ, ειδικά για εσάς τους δημοσιογράφους, ίσως και για μένα, επειδή μπορείτε να μιλάτε και να γράφετε για οτιδήποτε», σχολίασε.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x