Stoiximan Super League

Τι «δείχνουν» οι πρώτες σκέψεις στο λιμάνι ενόψει καλοκαιριού

Το στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά έχει να κάνει με τις βάσεις που έχουν μπει από το περασμένο καλοκαίρι. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Η σεζόν ολοκληρώνεται καθώς απομένουν πέντε ματς ακόμα για να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα και είναι λογικό οι ομάδες να κάνουν τις πρώτες μεταγραφικές σκέψεις ενόψει καλοκαιριού.

Έχουν αρχίσει να γράφονται τα πρώτα ονόματα και σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό και αν μη τι άλλο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πρώτη προσέγγιση των ερυθρόλευκων στις μεταγραφικές επιλογές.

Κι αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι πως οι πειραιώτες δείχνουν μια επιθυμία να «κλείσουν» πρώτα απ’ όλα τα μέτωπα σε συγκεκριμένες θέσεις όπως αυτή του στόπερ και του τερματοφύλακα, αλλά και του εξτρέμ.

Τι θέλει λοιπόν να πετύχει πρώτα απ’ όλα η ομάδα του λιμανιού; Να κρατήσει τον Σα ώστε να μην μπει στην διαδικασία να ψάξει για βασικό τερματοφύλακα. Να πάρει έναν στόπερ που θα μπορέσει να τον ανεβάσει επίπεδο γιατί η αλήθεια είναι πως οι ερυθρόλευκοι «πληγώθηκαν» φέτος από λάθη στο κέντρο της άμυνας, ειδικά από τον Βούκοβιτς.

Το ζητούμενο λοιπόν για τον Ολυμπιακό είναι να βρει κεντρικό αμυντικό που θα ταιριάζει με τον Σισέ και τον Μεριά που είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό έχει λοιπόν να κάνει με την πρόθεση του Ολυμπιακού να βρει τις «απαντήσεις» για το κέντρο της άμυνας ενώ για τα γκολπόστ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Ο Σα είναι επιλογή που έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προπονητή κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει λοιπόν τις διαδικασίες για την απόκτηση του 26χρονο πορτιέρε και παράλληλα «τρέχει» και το θέμα του κεντρικού αμυντικού.

Το στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά έχει να κάνει με τις βάσεις που έχουν μπει από το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει πολλές μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι. Δεν τις χρειάζεται.

Θέλει ορισμένες στοχευμένες κινήσεις κι αυτό ακριβώς θέλουν να κάνουν οι ερυθρόλευκοι, αυτή είναι η τακτική της ομάδας του λιμανιού. Μπορούν να το πετύχουν οι πειραιώτες και είναι βέβαιο πως κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x