Stoiximan Super League

Τι με κοιτάζεις… Ρόσα μουδιασμένο!

Ανώμαλη προσγείωση για τον Ατρόμητο. Μια γκολάρα του Ρόσα και οι μεγάλες επεμβάσεις του Κυριακίδη (έπιασε και πέναλτι) χάρισαν στον Παναιτωλικό το «διπλό» στο Περιστέρι στο ντεμπούτο του Δέλλα (0-1).

Παναιτωλικός και… ξερός ο Ατρόμητος!

Με τον Φάρλεϊ Ρόσα να σκοράρει με γκολάρα και τον Κυριακίδη να κατεβάζει τα ρολά (πιάνοντας και πέναλτι), οι Αγρινιώτες -στο ντεμπούτο του Δέλλα- υποχρέωσαν τους Περιστεριώτες στην πρώτη εντός έδρας ήττας τους στο πρωτάθλημα (0-1).

Αρκετές χαμένες ευκαιρίες από την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, με μεγαλύτερη όλων το πέναλτι του Ουάρντα που έβγαλε ο Κυριακίδης (55’) αλλά και την εντυπωσιακή επέμβαση του Έλληνα πορτιέρε στην κεφαλιά του Βασιλακάκη (85’).

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το γκολ και τις καλύτερες στιγμές του ματς, μέσα από τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova.

Εξαιρετικό στήσιμο από τον Τραϊανό Δέλλα, με την ομάδα του να είναι προσηλωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα και να χτυπάνε στην κόντρα-επίθεση απ’ όπου ήρθε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης!

Στους 33 βαθμούς έμεινε ο Ατρόμητος, βαθιά βαθμολογική ανάσα για τον Παναιτωλικό που ανέβηκε στους 15.

Το ματς



Οι δυνατές μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα κυριαρχούσαν στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, κάτι που δυσκόλευε τις δύο ομάδες να αποκτήσουν ρυθμό. Ο Δέλλας στο ντεμπούτο του παρέταξε τον Παναιτωλικό με σαφέστατους αμυντικούς προσανατολισμούς, έχοντας μια ταχύτατη τετράδα την μεσοεπιθετική του γραμμή, θέλοντας να κάνει την ζημιά στην κόντρα. Από την άλλη μεριά, ο Ατρόμητος δυσκολευόταν να διασπάσει την καλοστημένη αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων ωστόσο κέρδιζαν συνεχώς στημένες φάσεις και προσπαθούσαν να απειλήσουν έτσι.

inner

Η πρώτη ευκαιρία στο ματς ανήκε στον Ατρόμητο με τον Βασιλακάκη να σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά τον Κυριακίδη να κρατάει το μηδέν στο 25’, ενώ η επόμενη φάση ήταν στο φινάλε του πρώτου μέρους! Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ουάρντα έκανε τις διαδοχικές προσποιήσεις και το σουτ αλλά ο πορτιέρε του Παναιτωλικού είπε εκ νέου «όχι» σε αντίπαλό του.

Το ματς δεν πήγαινε καλά για τον Ατρόμητο, ο Παναιτωλικός ήταν… φωτιά στην αντεπίθεση και έδειχνε ικανός να κάνει την ζημιά. Στο 48’ ο Ντιγκινί έφυγε στην κόντρα, προσπάθησε να βγει πρώτος στην μπάλα από τον Τσοκάνη ο οποίος φάνηκε να του κάνει το φάουλ με τον διαιτητή να δείχνει «παίζετε» κι ενώ στη συγκεκριμένη φάση ο Κυριακίδης ήταν εκτός εστίας, έχοντας χάσει την φάση. Και ένα λεπτό μετά, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ζημιά! Σε μία γρήγορη αντεπίθεση ο Ρόσα έγινε κάτοχος της μπάλας περίπου 25 μέτρα μακριά από την εστία, έπιασε ένα φοβερό σουτ και σκόραρε ένα απίθανο τέρμα για το 1-0!

inner

Ο Ατρόμητος βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο και έψαχνε αρχικά το γκολ της ισοφάρισης. Άρχισε να ανεβάζει την πίεσή του και να επισκέπτεται όλο και συχνότερα την αντίπαλη περιοχή. Στο 53’ ο Ουάρντα εκτέλεσε το φάουλ, με τον Κυριακίδη να διώχνει σε κόρνερ και από την εκτέλεση αυτού οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ροντρίγκες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ουάρντα αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού τον «διάβασε» και πέφτοντας στην αριστερή του γωνιά το… έβγαλε!

inner

Ο Κάναντι προσπαθούσε από τον πάγκο να βοηθήσει την ομάδα του, ο Δέλλας να κρατήσει το προβάδισμα των Αγρινιωτών, με την εικόνα του παιχνιδιού να είναι ίδια μέχρι το τέλος του! Οι Περιστεριώτες έψαχναν το γκολ, έφτιαχναν φάσεις αλλά έπεφταν πάνω σε… τοίχο. Ή καλύτερα στον Κυριακίδη, ο οποίος με τρομερή απόκρουση στο 85ο λεπτό σε κεφαλιά του Βασιλακάκη, κράτησε ανέπαφη την εστία του και τη νίκη για τον Παναιτωλικό.

inner

Έτσι παρακολουθήσατε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το sportfm.gr



Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς (66' Ούμπιδες), Ουάρντα, Μάντσον, Ντάουντα, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Γιαννούλης (86' Σάκιτς), Ρισβάνης (88' Καρασαλίδης)

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Ροντρίγκεζ, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (88' Χαντάκιας), Ρόσα (90+2' Γιαννιώτης), Ντίαw (84' Κλέσιο), Μοράρ

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Εμμανουήλ Βλάσσης (Λασιθίου)
Τέταρτος: Χαράλαμπος Σωτηριάδης (Λασιθίου)

Γήπεδο: Περιστερίου

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x