Γερμανία

Τιμωρία-χάδι στον Αντσελότι για τη χειρονομία του

Επιεικής αποδείχθηκε η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, η οποία αποφάνθηκε πως δεν θα τιμωρήσει με αποκλεισμό από τον πάγκο τον Κάρλο Ανσελότι, για την χειρονομία του στην λήξη του ματς με την Χέρτα.

Ο Ιταλός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου παρά την άσεμνη χειρονομία του δεν θα δεχτεί επιπλέον κυρώσεις παρά χρηματική από την Επιτροπή της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, η οποία ουσιαστικά τάχθηκε με το μέρος του Ανσελότι χαρακτηρίζοντας την αντίδραση του «κατανοητή».

Παρόλα αυτά του επέβαλε πρόστιμο 5.000 ευρώ στην Ομοσπονδία ως συγγνώμη.

Ο 57χρονος τεχνικός των Βαυαρών στην 21η αγωνιστική της Bundesliga και στον αγώνα της Μπάγερν κόντρα στην Χέρτα ήταν αρκετά εκνευρισμένος με τις αποδοκιμασίες των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας οι οποίοι με τη σειρά τους ήταν έξαλλοι λόγω του γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκαν στο 96ο λεπτό.

Στην λήξη λοιπόν της αναμέτρησης και κατά την είσοδο του «Καρλίτο» στην φυσούνα κάποιος οπαδός της Χέρτα τον έφτυσε και ο Ιταλός απάντησε με την γνωστή κίνηση με το… μεσαίο δάχτυλο. Πάντως προς τιμήν του ο Ανσελότι παραδέχτηκε την κατά τα άλλα άσεμνη χειρονομία του.

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x