Κύπρος

Την «μπλόκαρε»

Το δρόμο στην ΑΕΚ για την κορυφή σταμάτησε προσωρινά η Νέα Σαλαμίνα, η οποία επικράτησε με 2-1 στη Λάρνακα, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος.

Η Νέα Σαλαμίνα νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ στη Λάρνακα, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος και της "έκοψε" την προσπάθεια της για την κορυφή, αφού αυτή παρέμεινε στο -3 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ στη δεύτερη θέση, ενώ, αν επικρατούσε, θα τον «έπιανε» στην κορυφή, πάντως εξακολουθεί να ελπίζει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και θα παλέψουν για την παραμείνουν στην πρώτη εξάδα της κανονικής περιόδου.

Ο Μακρίεφ άνοιξε το σκορ στο 30΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μετά από παράβαση του Τόνιο. Η ΑΕΚ απάντησε στο 40’ με ωραία κεφαλιά του Τομάς. Στο 51’, ο Παύλου έδωσε ξανά προβάδισμα στη Νέα Σαλαμίνα και κόντρα στην παλιά του ομάδα.


ΑΕΚ: Τόνιο, Μαρτσίνιακ, Σεράν, Μιντίκκης (46΄Ορτίθ), Καταλά, Λαρένα (71΄Εγγλέζου), Τομάς, Μπόλιεβιτς, Τέτε, Μοντέιρο, Άλβες (58΄Κάντε)

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Στέινμπορς, Άντιτς, Ζάρκοβιτς, Τσίνα, Τσιγκουϊνι, Τζούρτζουριτς (83΄Μπεμπά), Κούσουλκος, Σκοπελίτης, Ατόρνο (78΄Γκράιμς), Παύλου (71΄Μάρτσεφ), Μακρίεφ



Τα αποτελέσματα της έβδομης αγωνιστικής:


Σάββατο 17/10

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ 6-0
(14' και 16' Εφραίμ, 58' Αρτυματάς, 37' και 55' και 90' πέν. Καβενάγκι)

Αγία Νάπα - Δόξα Κατωκοπιάς 2-2
(32' Ολατουμπόσουμ, 54' Αντωνίου / 17' Εντμάρ Σίλβα, 35' Ρικάρντο Λόμπο)

Άρης Λεμεσού- ΕΝΠ 2-1
(36' Μπονιφέις, 82' πέν. Μάρκο Αουρέλιο / 28' Μπάσοφ)

Κυριακή 18/10

Απόλλων Λεμεσού - Ανόρθωση (Αναβλήθηκε)

Πάφος - Εθνικός Αχνας 3-0

Ερμής Αραδίππου- Ομόνοια 0-1

Δευτέρα 19/10

ΑΕΚ - Νέα Σαλαμίνα 1-2


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x