Stoiximan Super League

Σιμόες.... κι όχι μόνο στο τραπέζι της ΑΕΚ την Πέμπτη

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Δείτε ποια άλλα θέματα ενδέχεται να συζητηθούν.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου, η καθοριστική συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου μέσου θα πατήσει το πόδι του στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης και την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού. Η συνάντηση με τον Κιμ Ριμπέιρο αναμένεται να λάβει χώρα στα γραφεία της Aegean παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πέσουν κι άλλα θέματα στο τραπέζι. Ο μάνατζερ του Σιμόες εκπροσωπεί και τον Έλντερ Μπαρμπόσα, που έχει συμβόλαιο για ακόμη μια χρονιά, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επέκτασης. Επίσης, οι καλές σχέσεις του Ριμπέιρο με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ενδέχεται να φέρουν συζητήσεις και για άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που ίσως απασχολήσουν σοβαρά την Ένωση την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x