Γαλλία

Το βίντεο από την παρουσίαση του Κατράνη στη Σεντ Ετιέν (video)

Παίκτης της Σεντ Ετιέν είναι και επίσημα από σήμερα και ως το 2021 ο Αλέξανδρος Κατράνης. Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση του στην γαλλική ομάδα.

Την συμφωνία της με τον Αλέξανδρο Κατράνη ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα η Σεντ Ετιέν. Ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην Γαλλία ως το 2021.

Μετά το τέλος της παρουσίασης του, ο νεαρός οπισθοφύλακας έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος του γαλλικού συλλόγου:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Είναι μεγάλη πρόκληση να έρχομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως είναι η Σεντ Ετιέν και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε και η ομάδα μου και εγώ να πάμε πιο ψηλά. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται και από εκεί και πέρα να πετύχουμε κάθε δυνατό στόχο. Ξέρω ότι οι οπαδοί της ομάδας είναι οι πιο φανατικοί στη Γαλλία. Είχα κάποιους Γάλλους στον Ατρόμητο και με ενημέρωσαν για αυτό. Ξέρω ότι η ομάδα είναι πολύ ιστορική και με δέκα πρωταθλήματα Γαλλίας είναι στην κορυφή με τους περισσότερους τίτλους. Με τον Ταυλαρίδη ήμασταν και στην ίδια ομάδα στον Ατρόμητο και με ενημέρωσε και ο ίδιος πως μπορώ να έρθω ανεπιφύλακτα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x