Stoiximan Super League

Το δίτερμα του Χιμένεθ και τα νεύρα του Βράνιες με τον «διαιτητή» (video)

Έμφαση στην τακτική από τον Μανόλο Χιμένεθ το απόγευμα της Δευτέρας στο Κίελτσε. Δίτερμα για πρώτη φορά σε όλο το γήπεδο. Στα… κόκκινα ήδη ο Βράνιες.

Ιδιαίτερο βάρος στην τακτική από τον Μανόλο Χιμένεθ στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ την Δευτέρα στο Κίελτσε. Ο τεχνικός της Ένωσης έστω και για λίγα λεπτά δούλεψε για πρώτη φορά στο δίτερμα σε ολόκληρο το γήπεδο.

Το οικογενειακό «διπλό» μπορεί να ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα όμως οι κιτρινόμαυροι έβγαλαν στο χορτάρι ένταση και πάθος. Αυτό φάνηκε και σε μια φάση όπου ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, Διονύσης Έγκαρχος, που εκτελούσε χρέη διαιτητή, σφύριξε ένα φάουλ εις βάρος του Βράνιες, ο οποίος του έβαλε τις φωνές!

Την μεγαλύτερη ευκαιρία την είχε για τους «κίτρινους» ο Γιακουμάκης, που αστόχησε σε τετ-α-τετ ύστερα από μπαλιά του Λάζαρου. Για τους «κόκκινους» ο Μεληκιώτης θα μπορούσε να βρει δίχτυα όμως ο Μπάρκας βγήκε πολύ σωστά και γρήγορα και δεν του επέτρεψε να τελειώσει την φάση.

Κόκκινοι: Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιόχανσον, Σιμόες, Γιούσης, Πατίτο, Κλωναρίδης, Μεληκιώτης

Κίτρινοι: Μπάρκας, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Μανωλάς, Βινίσιους, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Λάζαρος, Βλαχομήτρος, Μάνταλος, Γιακουμάκης.

Ο Χιμένεθ έκανε κι αρκετές αλλαγές. Από δεύτερο επιθετικό τον Κλωναρίδη, τον άλλαξε σε δεξί εξτρέμ βγάζοντας τον Γιούση και περνώντας τον Αντωνίου πίσω απ’τον Μεληκιώτη. Στο κίτρινους, ο τεχνικός της ΑΕΚ πέρασε τον Γιαννούτσο αντί του Βράνιες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x