Stoiximan Super League

Το γεμάτο Καραΐσκάκη και το βλέμμα στο μέλλον

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει πως ο κόσμος του Ολυμπιακού γεμίζει το γήπεδο γιατί βλέπει ωραία μπάλα. Κι αυτή είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος της προσπάθειας που έκανε φέτος ο Μαρτίνς.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το απόγευμα της Κυριακής την Ξάνθη, στο τελευταίο παιχνίδι των ερυθρόλευκων στο Καραϊσκάκη την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι πειραιώτες ολοκληρώνουν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους με τον αυριανό αγώνα απέναντι στην ακριτική ομάδα κι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο έχει να κάνει με το γεμάτο γήπεδο.

Όλα δείχνουν ότι το Καραΐσκάκη θα γεμίσει στην αυριανή αναμέτρηση των Pειραιωτών απέναντι στην ομάδα της Θράκης κι αυτό σημαίνει πως ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μια μεγάλη υποχρέωση.

Μια υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει αύριο το Καραϊσκάκη για να χειροκροτήσει τους παίκτες και τον Μαρτίνς. Για τον κόσμο που γεμίζει το γήπεδο για να δείξει στην ομάδα πως υπάρχει εμπιστοσύνη.

Παράλληλα όμως δείχνει πως οι φίλαθλοι της ομάδας βλέπουν προοπτική σ’ αυτό που έχουν ξεκινήσει οι πειραιώτες από το περασμένο καλοκαίρι.

Διακρίνουν ότι υπάρχει όραμα σε διοίκηση, προπονητή και παίκτες για την επόμενη χρονιά κι αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Είναι μεγάλη υπόθεση να βλέπουν οι παίκτες του Ολυμπιακού ότι το Καραϊσκάκη γεμίζει γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη από τον κόσμο προς την ομάδα.

Κι εδώ θα πρέπει να σταθούμε και σε κάτι άλλο. Ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο γιατί βλέπει ωραία μπάλα. Κι αυτή είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος της προσπάθειας που έκαναν την φετινή σεζόν ο Μαρτίνς και οι παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει πάνω στο πλάνο που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και είναι προφανές πως αυτό ακριβώς θέλει και ο κόσμος του. Ομάδα και κόσμος είναι ένα, προχωρούν μαζί και αποδεικνύουν ότι το μέλλον ξεκίνησε.

Το Καραϊσκάκη γέμισε σε πολλά παιχνίδια της φετινής σεζόν και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να σταθεί κάποιος στην στήριξη που παρείχε ο κόσμος στην ομάδα του λιμανιού, γιατί αυτό ήταν ένα βασικό ζητούμενο για την υλοποίηση του πλάνου.

Γιατί χωρίς αυτή την στήριξη δεν θα ήταν δυνατόν να «χτίσουν» οι ερυθρόλευκοι σε γερά θεμέλια, βασιζόμενοι σ’ ένα καλό ποδοσφαιρικό πλάνο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εδώ και το βροντοφωνάζει. Και είναι υποχρέωση των παικτών να κάνουν μια πολύ καλή εμφάνιση στο ματς με την Ξάνθη, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν.

Την επόμενη φορά που θα παίξει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, η κουβέντα θα αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Αφήσαμε για το τέλος την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να υποδεχθεί με το πιο θερμό χειροκρότημα τον βετεράνο αμυντικό.

Αρκεί να θυμηθούν οι φίλοι των ερυθρόλευκων όλα όσα έκανε ο Αβραάμ για να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2008, όταν πήρε τελικά την μεταγραφή από τον Άρη στους ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x