Champions League

Το γκολ Νο 500 για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας το βράδυ της Τετάρτης. Απέναντι στους Πορτογάλους, οι «μερένχες» πριν 16 χρόνια, είχαν πετύχει το γκολ «No 500» στην ιστορία τους.

Στην ευρωπαϊκή μάχη ρίχνεται απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να αντιμετωπίζουν την Σπόρτινγκ Λισαβόνας το βράδυ της Τετάρτης. Κόντρα στους Πορτογάλους μάλιστα, πριν από 16 χρόνια, οι «μερένχες» είχαν συμπληρώσει μισή χιλιάδα γκολ στην ευωπαϊκή ιστορία τους.

Ήταν το μακρινό 2000 όταν η Ρεάλ Μαδρίτης σε έναν αγώνα Champions League απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας πετύχαινε το γκολ υπ αριθμόν 500. Το ημερολόγιο έγραφε 25 Οκτωβρίου του 2000 και ο Γκούτι πετύχαινε το πρώτο από τα τέσσερα γκολ των «μερένχες».

Τη σκυτάλη πήρε ο Σάβιο πετυχαίνοντας το 501ο γκολ και μετά ακολούθησαν άλλα δύο του Φερνάντο Μοριέντες. Ο Ραούλ ήταν απών σε εκείνο το παιχνίδι με την ενδεκάδα της Ρεάλ να απαρτίζεται από τους: Σάντσεζ, Τζέρεμι, Ιβάν Κάμπο, Ελγκέρα, Ρομπέρτο Κάρλος, Θελάδες, Μακελελέ, Φίγκο, Γκούτι, Σάβιο.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εκείνη τη χρονιά είχε τερματίσει τελευταία στον όμιλο, κάτω από τις οδηγίες του Σοάρες Ινάτσιο, ενώ οι «μπλάνκος» έφτασαν μέχρι και τα ημιτελικά όπου και αποκλείστηκαν από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου.

Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x