Stoiximan Super League

Το καλύτερο τέλος για Αστέρα και Ηρακλή

Αστέρας Τρίπολης και Ηρακλής αποχαιρέτησαν μια σεζόν γεμάτη άγχος, που όμως τους βρίσκει και τους δύο να παραμένουν κατηγορία, με μια χορταστική ισοπαλία 2-2 στην Αρκαδία.

Αντίο σε μια πολύ δύσκολη σεζόν είπαν Αστέρας Τρίπολης και Ηρακλής, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο τελευταίο ματς της χρονιάς.

Γκοντό και Κυριακόπουλος σκόρερ των γηπεδούχων, Ζιαμπάρης και Δώνης εκείνα του Γηραιού

Το ματς


Έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ, οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης και του Ηρακλή έπαιξαν χωρίς πραγματικό άγχος στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, στο ματς με το οποίο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Σούπερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι, αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Αν και χωρίς τελική φάση στο παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ στο 26’ όταν μετά από κόρνερ ο Ζιαμπάρης νίκησε στον αέρα τον Ζουμά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο οι Αρκάδες δεν άργησαν να ισορροπήσουν την κατάσταση κι έτσι μετά από μερικά λεπτά που έμειναν σαστισμένοι από την εξέλιξη, έφτασαν στην ισοφάριση με ατομική ενέργεια και καταπληκτικό σουτ του Κυριακόπουλου.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος άρχισε και το δεύτερο για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, που με τη συμπλήρωση 56 λεπτών αγώνα ο Γκοντό κέρδισε πέναλτι καθώς ανατράπηκε από τον Γιαννίκογλου, ο οποίος μάλιστα είδε και κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα και με ψύχραιμη εκτέλεση σχεδόν στο κέντρο, έκανε το 2-1.

Ο Ηρακλής όμως έκανε αυτό που κάνει όλη τη χρονιά. Δεν σταμάτησε δηλαδή να παλεύει ακόμη κι όταν είχε τις πιθανότητες σε βάρος του. Μια πραγματικά εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Δώνη στο 76’ έκανε το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Λίγα λεπτά πριν το τέλος ο Αστέρας άγγιξε τη νίκη, όμως ο Μάσα (που από την ώρα που μπήκε ήταν πολύ δραστήριος) στο 87’ σημάδεψε δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Ζουμά (56’ Ευαγγέλου), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Στανισάβλιεβιτς (64’ Μάσα), Γκοντό, Μανιάς (86’ Τσουκαλάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαννίκογλου, Σαραμαντάς, Πασάς (59’ Ηλιάδης), Κούρος (80’ Καραγκούνης), Ζιάμπαρης, Δώνης, Τζανετόπουλος, Αργυρόπουλος, Γροντής, Μπαστακός, Περόνε (58’ Λουκίνας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x