Αγγλία

Το καταραμένο νούμερο «9» της Άρσεναλ

Παίκτης της Άρσεναλ είναι εδώ και λίγες ημέρες ο Αλεξάντρ Λακαζέτ, ο οποίος επέλεξε να κουβαλά στην πλάτη ένα νούμερο που δεν έχει αποδειχθεί γούρικο για το σύνολο των προκατόχων του.

Το νούμερο εννέα έχει κατά το παρελθόν «κάψει» ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις των «κανονιέρηδων», κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται να προβλημάτισε τον 26χρονο Γάλλο, ο οποίος ως γνήσιος σέντερ φορ, θέλησε να… πάρει σπίτι του το νούμερο που συνδέεται όσο κανένα άλλο με το ρόλο του γκολτζή.

Και αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν θεώρησαν πως η πίσω όψη της φανέλας του νέου μεταγραφικού αποκτήματος δεν θέτει σε κίνδυνο τις 52 εκατομμύρια λίρες που δόθηκαν στη Λιόν για την απόκτησή του, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι απέγιναν τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τα «εννιάρια» που πέρασαν από «Χάιμπουρι» και «Έιμιρεϊτς» κατά τη διάρκεια της τελευταίας εικοσαετίας.

Ντάβορ Σούκερ

Ο πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γαλλίας αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 1999 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς να μπορέσει να παρουσιάσει το πραγματικό του πρόσωπο με τη φανέλα της Άρσεναλ. Έναν χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή στη Γουέστ Χαμ, έχοντας βρει σε 35 συμμετοχές μόλις δέκα φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x