Ιταλία

Το μήνυμα του Λουίς Ενρίκε για τον Τότι

Αυτό είναι το μήνυμα του Λουίς Ενρίκε για την αποχώρηση του Φραντσέσκο Τότι από την ενεργό δράση.

Παρότι φημολογούνταν ότι οι σχέσεις μεταξύ Λουίς Ενρίκε και Φραντσέσκο Τότι δεν ήταν οι καλύτερες , όσο ο Ισπανός ήταν στον πάγκο της Ρόμα, τα επόμενα χρόνια έγινε γνωστό ότι και οι δύο ήταν επαγγελματίες και φιλικοί στη συμπεριφορά τους.

Έτσι, ο Λουίς Ενρίκε έστειλε το δικό του μήνυμα στον άσο των Ιταλών, με αφορμή την αποχώρησή του από την ενεργό δράση και τα 27 χρόνια στην οικογένεια της Ρόμα.

«Όχι μόνο στη Ρόμα, αλλά σε όλο τον κόσμο, ο Τότι είναι ένας θρύλος», είπε ο Ενρίκε που έχει δηλώσει πως το 10άρι της Ρόμα είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές πο έχει προπονήσει στην καριέρα του.

Μεταξύ των σπουδαίων προσωπικοτήτων που διάλεξαν οι «τζιαλορόσι» να μιλήσουν για τον Τότι είναι οι Μπουφόν, Μαραντόνα, Ραούλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Τζέραρντ και Τιερί Ανρί.

Παρά το γεγονός ότι ο Τότι θα παραμείνει από άλλο πόστο στη Ρόμα, δεν χωρά αμφιβολία ότι δύσκολα θα υπάρξει άλλος παίκτης ικανός να γεμίσει το κενό που θα αφήσει ο «Ιλ Καπιτάνο» στις καρδιές των οπαδών της ομάδας.

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x