Stoiximan Super League

Το «μπράβο» του Γιαννιώτη στον 16χρονο Μανδά

Μπορεί ο Ανδρέας Γιαννιώτης να ήταν εκτός αποστολής του Ατρόμητου για το ματς με τη Σπάρτη, αλλά το βλέμμα του ήταν στο ματς και συγκεκριμένα στον 16χρονο, Χρήστο Μανδά.

Η εποχή που ο Ανδρέας Γιαννιώτης ήταν ένας ελπιδοφόρος τερματοφύλακας έχει περάσει, αφού πλέον είναι καθ’ όλα έτοιμος, όπως έχει πιστοποιήσει τα τελευταία δύο χρόνια με την παρουσία του σε Πανιώνιο και Ατρόμητο.

Ο 24χρονος βρίσκεται στην άλλη πλευρά, αποτελώντας πρότυπο και… δάσκαλος για τους μικρότερους και για αυτό έχει από κοντά όλους τους μικρούς τερματοφύλακες του Ατρόμητου. Ένας εξ αυτών είναι και ο 16χρονος, Χρήστος Μανδάς που σήμερα έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο και έγινε ο νεαρότερος που φορά τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου.

Στο πλαίσιο αυτό, παρά το γεγονός ότι ήταν εκτός αποστολής, ο Γιαννιώτης παρακολούθησε την αναμέτρηση της ομάδας του με τη Σπάρτη και δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για τη συμμετοχή του έφηβου ακόμα συμπαίκτη του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, με ανάρτησή του στο Instagram έδωσε συγχαρητήρια στον πιτσιρικά, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τη στιγμή που ο Μανδάς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Η ανάρτηση του Γιαννιώτη:

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x