Stoiximan Super League

Το οικονομικό όφελος Παναθηναϊκού από Γουακάσο, φεύγει και ο Τελάντερ

Αρκετά χρήματα θα γλιτώσει ο Παναθηναϊκός από τη λύση της συνεργασίας με τον Μουμπάρακ Γουακάσο. Κοντά στην πόρτα της εξόδου και ο Ράσμους Τελάντερ.

Ακόμη ένας παίκτης που δεν υπολογιζόταν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό.

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο (οδεύει προς Ισπανία) έλυσε τη συνεργασία του με το «τριφύλλι» την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ και έχει ενδιαφέρον το πόσα χρήματα γλιτώνουν οι «πράσινοι», που δεν πέτυχαν, πάντως, το ιδανικό. Δηλαδή, το να καταφέρουν να τον πουλήσουν κιόλας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να καταβληθούν τα οφειλόμενα του συλλόγου προς τον Γκανέζο μέσο, που είναι 600.000 ευρώ, σε πολλές δόσεις. Τα χρήματα από το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν συν αυτά που έπρεπε να πάρουν οι μάνατζερ υπολογίζονται κοντά στο 1,6 εκατ. ευρώ μικτά και τα γλίτωσε ο Παναθηναϊκός, καθώς συμφωνήθηκε να μην δοθεί ούτε ευρώ, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη».

Παράλληλα, κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Ράσμους Τελάντερ. Φαίνεται ότι ο Δανός στόπερ θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας τους. Υπάρχει αισιοδοξία για τις υποθέσεις των Βέμερ, Ρινάλντι και Ρέις, αλλά έχουν... ψωμί ακόμη οι συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x