Ισπανία

Το παλεύει για Νασρί η Λας Πάλμας

Τον αντικαταστάτη του Τζόναθαν Βιέρα που πήρε μεταγραφή στο κινέζικο πρωτάθλημα ψάχνει η ομάδα των Κανάριων Νήσων, με τον Σαμίρ Νασρί να είναι ο πιθανός «διάδοχός» του.

Να γλιτώσει τον υποβιβασμό προσπαθεί η Λάς Πάλμας, η οποία μετά την απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε από τον Ολυμπιακό, αναζητά περαιτέρω ενίσχυση μεσοεπιθετικά, με τον Σαμίρ Νασρί να είναι μια εξαιρετική περίπτωση για την ισπανική ομάδα.

Οι νησιώτες εξασφάλισαν ειδική άδεια από την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τη La Liga, ώστε να μπορέσουν να προβούν σε μια ακόμα μεταγραφή ελεύθερου ποδοσφαιριστή για να αντικαταστήσουν το κενό του Τζόναθαν Βιέρα που έφυγε για τη Κίνα.

Η επίσημη πρόταση κατατέθηκε στον Γάλλο, με την υπόθεση του να αποτελεί μεγάλο ρίσκο, καθώς εκκρεμεί απόφαση για εκείνον, καθώς είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Η τιμωρία του, αν τελικά επιβεβαιωθεί ότι χρησιμοποίησε απαγορευμένες ουσίες, μπορεί να φτάσει έως τα 4 χρόνια αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο προπονητής του συλλόγου, Πάκο Χέμεθ, έδωσε την έγκριση του για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή και άπαντες περιμένουν την απάντηση του παίκτη στο συμβόλαιο που του προτάθηκε ως το τέλος της σεζόν.

Επιμέλεια: Γιάννης Βάρσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x