Champions League

Το πανόραμα της κλήρωσης του Ολυμπιακού

Δείτε στο sport-fm.gr όλα όσα πρέπει να ξέρετε μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αντίπαλοι, τα προφίλ τους, η προϊστορία, το πρόγραμμα, οι πρώτες δηλώσεις.

O Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια ακόμη σεζόν να βρεθεί ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Για 17η φορά οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στην κλήρωση των ομίλων και τοποθετήθηκαν στο 6ο γκρουπ με αντιπάλους την Μπάγερν Μονάχου, την Άρσεναλ, την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η πρώτη θέση μοιάζει απαγορευτική με τους Βαυαρούς να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί (το προφίλ τους).

Το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση το έχει η Άρσεναλ (το προφίλ της), μια γνώριμη όμως αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» μιας και θα ‘ναι η τέταρτη φορά τα τελευταία χρόνια που πέφτουν στο ίδιο γκρουπ.

Αναμφίβολα δυνατή, αλλά όχι ανυπέρβλητο εμπόδιο (θυμηθείτε την προϊστορία των αναμετρήσεων με τους «κανονιέρηδες» και με τους υπόλοιπους αντιπάλους τους).

Το γκρουπ συμπληρώνει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ (το προφίλ της) με ρεαλιστικό στόχο να χτυπήσει την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Οι άνθρωποί της υποδέχθηκαν θετικά την κλήρωση (διαβάστε τι δήλωσαν Ζντράβκο Μάμιτς και Ζόραν Μάμιτς).

Στη σειρά των αγώνων στάθηκε ο Ντέιβιντ Μάιλς που εκπροσώπησε την Άρσεναλ στην κλήρωση.

Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, δήλωσε από την πλευρά του Ολυμπιακού ο Μάρκο Σίλβα. Είναι ένας δύσκολος όμιλος αλλά εμείς έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία, δήλωσε εκ μέρους των παικτών ο Δημήτρης Σιόβας.

Φυσικά όλα θα φανούν στο γήπεδο. Η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια των Πρωταθλητών θα αρχίσει εντός έδρας στο Καραϊσκάκη, με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου (δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x