Αγγλία

Το παράπονο του Στάριτζ

Ο Ντάνιελ Στάριτζ δηλώνει «πιστός στρατιώτης» της ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χαίρεται να παίζει σε όποια θέση τον βάζει ο Γιούργκεν Κλοπ.

Μπήκε αλλαγή, σκόραρε και μάλιστα δύο φορές, αλλά έριξε και το καρφί. Ο Ντάνιελ Στάριτζ, μετά την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπάρτον δήλωσε πως θα κάνει ό,τι του πει ο προπονητής του, άσχετα αν το θέλει ή όχι: «Έχω να κάνω μια δουλειά για την ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι χαρούμενος που την κάνω. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνω την δουλειά για την ομάδα».

Αφορμή για την παραπάνω δήλωση στάθηκε η επιλογή του Κλοπ να προτιμήσει για το κέντρο της επίθεσης τον Φιρμίνιο και να βάλει δεξιά τον Στάριτζ, κάτι που δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον τελευταίο.

Ο Άγγλος επιθετικός δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος να παίζει σε οποιαδήποτε θέση τον βάζει ο προπονητής του, τονίζοντας ωστόσο και τις δυσκολίες: «Είναι ομαδικό παιχνίδι, όταν με βάζουν σε μία θέση, πρέπει να παίξω σε αυτήν. Όμως όταν παίζεις σε μία θέση που δεν έχεις συνηθίσει, είναι διαφορετικό. Ο τρόπος που θα κινηθείς, ο τρόπος που θα παίξεις, όλα είναι διαφορετικά».

Στην ίδια θέση είχε παίξει και στον ματς με την Μπάρνλεϊ, όπου η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 2-0 και επίσης δεν έδειχνε καθόλου ευχαριστημένος. Μάλιστα αποκάλυψε πως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν του εξήγησε το σκεπτικό της ιδέας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x