Γαλλία

Το παρασκήνιο της παραλίγο μεταγραφής Νεϊμάρ στην Παρί

Η L’ Equipe αποκαλύπτει σήμερα τις επαφές που είχε η Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Δεν ήθελε και πολύ το περασμένο καλοκαίρι να αλλάξει ομάδα ο Νεϊμάρ. Οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Παρί Σεν Ζερμέν είχαν τελικά βάση, καθώς η έγκυρη L’ Equipe αποκαλύπτει πως το θέμα είχε προχωρήσει αρκετά το καλοκαίρι.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί είχε αποφασίσει να αποκτήσει ένα μεγάλο όνομα μετά τη φυγή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και γνωρίζοντας πως θα ήταν αδύνατο να φέρει στο Παρίσι Μέσι ή Ρονάλντο, στράφηκε στον Νεϊμάρ που είχε σε εκκρεμότητα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Μάλιστα φήμες τότε ήθελαν τους πρωταθλητές Γαλλίας διατεθειμένους να προσφέρουν κοντά στα 200 εκατ. ευρώ (!) στην Μπαρτσελόνα για τον 24χρονο άσο.

Η Παρί πρόσφεραν στον Νεϊμάρ πενταετές συμβόλαιο με 40 εκατ. ευρώ ετησίως (!) αλλά και τη δυνατότητα να είναι το νούμερο ένα στην ομάδα του, σε αντίθεση με ό,τι ισχύει στην Μπαρτσελόνα. Ο Βραζιλιάνος φορ δεν έμεινε ασυγκίνητος, εξ ου και τα δύο ραντεβού που έγιναν με τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας σε Σάο Πάουλο και Ίμπιζα μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο μετά τη βελτιωμένη πρόταση της «Μπάρτσα» και θεωρώντας πως εκεί θα έχει περισσότερες διακρίσεις και προβολή, αποφάσισε να μην μετακινηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x