Europa League

Το πλάνο του Ουζουνίδη με στόχο το «θαύμα»

Στο σχήμα (και σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα) με το οποίο θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Μπιλμπάο με στόχο να πετύχει μεγάλη υπέρβαση φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αυτό είναι το πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη για το... «θαύμα».

Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει να κάνει μεγάλη υπέρβαση στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτη (24/08, 21:45) με την Μπιλμπάο για τα play offs του Europa League στη ρεβάνς του 3-2 υπέρ των Βάσκων στη Λεωφόρο και ο 48χρονος τεχνικός φαίνεται ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Πιστός στην τακτική του αναμένεται να παρουσιαστεί ο κόουτς του «τριφυλλιού», παρατάσσοντας την ομάδα του με 4-4-1-1. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Χουλτ, Κολοβέτσιος (αντί του τραυματία Μολέδο), Κουτρουμπής και Γιόχανσον. Ο Ζέκα με τον Κουρμπέλη θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Λουντ θα κινείται αριστερά και ο Καμπέσας δεξιά.

Ο Τσάβες που έκανε ντεμπούτο στα «πράσινα» με γκολ θα ξεκινήσει στην κορυφή και το πλάνο προβλέπει να αγωνιστεί για εξήντα λεπτά. Πλησίον του θα έχει τον Λουτσιάνο, αλλά δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο Άλτμαν τελικά. Ουσιαστικά, αυτό φαίνεται ότι είναι το μοναδικό δίλημμα του Μαρίνου Ουζουνίδη αυτήν τη στιγμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x