Stoiximan Super League

Το πρώτο πράγμα που θέλει ο Μαρτίνς

Τα μηνύματα είναι χωρίς αμφιβολία ενθαρρυντικά και οι ερυθρόλευκοι έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι για την συνέχεια. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά μπορεί να βγάλει κάποιος τα πρώτα συμπεράσματα, έχοντας μια εικόνα από τη νέα ομάδα που φτιάχνει ο Ολυμπιακός. Με νέο προπονητή, ο οποίος δείχνει μάλιστα να είναι και κόουτς που δουλεύει πολύ σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Τα μηνύματα είναι χωρίς αμφιβολία ενθαρρυντικά και οι ερυθρόλευκοι έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι για την συνέχεια. Ο Ολυμπιακός λοιπόν επιστρέφει σε ρυθμούς πρωταθλήματος μετά την διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων και καλείται να δώσει έναν δύσκολο αγώνα. Πολύ δύσκολο για να είμαστε ακριβείς, αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μαρτίνς λοιπόν έχει καταλάβει πολύ καλά την δυναμική που δίνει το Καραϊσκάκη στην ομάδα του. Την ώθηση που δίνει ο κόσμος του Ολυμπιακού στους παίκτες κι αυτό στο οποίο εστιάζει είναι το καλό ξεκίνημα στα παιχνίδια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει λοιπόν να μπαίνει με ένταση στα παιχνίδια του ο Ολυμπιακός, να εκμεταλλεύεται την καλή ατμόσφαιρα και τον ενθουσιασμό του κόσμου που βοηθά τους ερυθρόλευκους.

Αυτό το έχουμε δει σε δύο από τα τέσσερα εντός έδρας ματς των πειραιωτών την φετινή σεζόν. Στον αγώνα με την Λουκέρνη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την δεύτερη αγωνιστική.

Και στα δύο παιχνίδια ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με μεγάλη άνεση και με μεγάλα σκορ. Με 4-0 απέναντι στους Ελβετούς και με 5-0 απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Μαρτίνς λοιπόν θέλει να δει τον Ολυμπιακό να μπαίνει δυνατά στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει ένα γρήγορο γκολ από την ομάδα του. Αυτό άλλωστε είναι και το «κλειδί» για την ομάδα του Πειραιά στα περισσότερα παιχνίδια, να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς του πρωταθλήματος (και τα δύο στο Καραϊσκάκη) και θέλουν φυσικά να κάνουν το τρία στα τρία. Θα είναι πολύ σημαντικό μάλιστα να κερδίσουν μια ομάδα που την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν κατάφεραν να τη νικήσουν καθώς και οι δύο αγώνες του Ολυμπιακού με τον Αστέρα έληξαν ισόπαλοι 1-1.

Όπως προαναφέραμε το κυριακάτικο παιχνίδι είναι δύσκολο και ο Μαρτίνς είναι προετοιμασμένος για μεγάλη μάχη. Ξέρει καλά ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα τα δώσει όλα και γι’ αυτό το λόγο ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας του Πειραιά ζητά μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του. Ζητάει όμως κι ένα δυνατό ξεκίνημα, ένα ξεκίνημα με πίεση και ένταση για να εκμεταλλευτούν οι ερυθρόλευκοι και την ατμόσφαιρα στην έδρα τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x