Stoiximan Super League

Το... scouting από Άρη και Ατρόμητο για τον Ντούρσο

Ο Κρίστιαν Ντούρσο αναμένεται να πάρει μέσα στον Απρίλιο την απόφαση για το αν θα συνεχίσει ή όχι την καριέρα του στην Ελλάδα, με το όνομά του να βρίσκεται στο μπλοκάκι του Άρη και του Ατρομήτου.

Το βλέμμα αρκετών ελληνικών ομάδων έχει μαγνητίσει ο Κρίστιαν Ντούρσο!

Ο Ιταλός χαφ του Απόλλωνα Σμύρνης έχει πραγματοποιήσει αρκετές καλές εμφανίσεις στην Σούπερ Λίγκα και δείχνει πως μπορεί να σταθεί σε υψηλότερο επίπεδο. Φυσικά, αποδεικνύεται από το γεγονός πως ανήκει στην Ρόμα αλλά και πως έχει συμπεριληφθεί τέσσερις φορές στην αποστολή των «τζιαλορόσι» για αγώνες πρωταθλήματος κόντρα σε Μπολόνια, Νάπολι, Κιέβο και Ελλάς Βερόνα.

inner

Ο δανεισμός του, λοιπόν, με τον Απόλλωνα ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και έχει τσεκαριστεί ήδη από αρκετές ελληνικές ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr δύο από αυτές είναι ο Άρης και ο Ατρόμητος, που τον έχουν παρακολουθήσει σε αρκετά ματς και έχουν τοποθετήσει το όνομά του στην μεταγραφική τους λίστα.

Φυσικά, το γεγονός πως οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν πιθανότατα στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν αποτελεί δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως του αρέσει αρκετά η Ελλάδα και ο τρόπος ζωής στη χώρα μας.

Την απόφασή του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρίστιαν Ντούρσο, αναμένεται να την πάρει μέσα στον Απρίλιο, με τις πιθανότητες να παραμείνει στην Ελλάδα να είναι αρκετές και μετά το πέρας του καλοκαιριού.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x