Stoiximan Super League

Οι καλύτερες στιγμές του Εμενίκε (video)

Αιχμή του δόρατος της επίθεσης του Ολυμπιακού την επόμενη περίοδο αναμένεται να αποτελέσει ο Εμάνουελ Εμενίκε. Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του.

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Ολυμπιακός να προχωρήσει στην ολοκλήρωση μιας εξαιρετικής κίνησης που θα ενισχύσει σημαντικά την γραμμή κρούσης της ομάδας.

Ο Εμάνουελ Εμενίκε αποτελεί τον εκλεκτό των διοικούντων του πειραϊκού συλλόγου για την επίθεση και αν όλα πάνε καλά αναμένεται να αποτελέσει το 6ο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» το φετινό καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα παίκτη με εξαιρετικά στοιχεία που μπορεί να ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών των πρωταθλητών Ελλάδος την επόμενη περίοδο. Γρήγορος, με τρομερό ξεπέταγμα αλλά και αρκετά καλός με την μπάλα στα πόδια που στην καλή του μέρα έχει την δυνατότητα να... ζαλίσει οποιαδήποτε άμυνα.

Μπορεί να προέρχεται από μία μέτρια σεζόν με την Γουέστ Χαμ, ωστόσο το πετυχημένο παρελθόν του με την Φενέρμπαχτσε αλλά και οι πολύ καλές του εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό της Νιγηρίας προδιαθέτουν για μία επιλογή που δίχως αμφιβολία μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x