Stoiximan Super League

Το τελευταίο χειροκρότημα

Ο ΠΑΣ έχασε την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη, όχι όμως και την αναγνώριση του κόσμου του. Αποθέωση για Πετράκη και τους παίκτες του, στο ματς με τον Εργοτέλη (0-0). Συνθήματα κατά Χριστοβασίλη.

Με τον μεν ΠΑΣ Γιάννινα να στερείται το όνειρο της Ευρώπης λόγω της μη αδειοδότησης και τον δε Εργοτέλη να έχει ήδη υποβιβαστεί το 0-0 ήρθε μάλλον φυσιολογικά στους «Ζωσιμάδες».

Από ένα καλό ημίχρονο για κάθε ομάδα, με τους Γιαννιώτες να αποθεώνουν τον Γιάννη Πετράκη και τους παίκτες του για την εξαιρετική εφετινή τους προσπάθεια και να τους χειροκροτούν θερμά στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν.

Παράλληλα έστρεψαν τα πυρά τους στον Γιώργο Χριστοβασίλη, με πανό και συνθήματα εναντίον του ιδιοκτήτη της ομάδας.

Το ματς:

Αγώνας ειδικών συνθηκών και για τις δύο ομάδες, που ήταν δύσκολο να βρουν κίνητρο και όρεξη έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν. Ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά, με πιο δραστήριους τους Ίλιτς, Ακόστα και Μανιά. Στην πρώτη του καλή στιγμή ο Σαράνοφ ήταν σε ετοιμότητα στην κεφαλιά του Ακόστα, ενώ λίγο αργότερα -με δεύτερη προσπάθεια- διόρθωσε την κακή του έξοδο και αποσόβησε τον κίνδυνο πριν επιτρέψει στον Ίλιτς να παραβιάσει την εστία του. Σε ετοιμότητα ήταν και στην δυνατή κεφαλιά του Μανιά που δοκίμασε τα ρεφλέξ του.

Οι δύο καλύτερες στιγμές του πρώτου μέρους (και του αγώνα, όπως αποδείχθηκε στην πορεία) έγιναν μέσα σ’ ένα λεπτό. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Εργοτέλης που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε απειλήσει καθόλου τους γηπεδούχους, λίγο έλειψε να βρεθεί με το προβάδισμα. Ο Γιουσούφ επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Βελλίδη, αλλά ο Μιχαήλ απομάκρυνε πάνω στην γραμμή. Η απάντηση του ΠΑΣ ήταν άμεση, όμως η φάση τελείωσε-καρμπόν όπως και η προηγούμενη με τον Λουβιόν να διώχνει πάνω στη γραμμή το σουτ του Κοροβέση μέσα από την περιοχή.

Καλύτερος ο ΠΑΣ στο πρώτο μέρος, που ήταν συμπαθητικό ποιοτικά με αρκετές φάσεις κυρίως από πλευράς Ηπειρωτών. Σε αντίθεση με το δεύτερο, που ο ρυθμός ήταν εμφανώς πεσμένος. Σε αυτό το διάστημα ο Εργοτέλης πάντως είχε την υπεροχή και τις πιο αξιόλογες προσπάθειες. Οι επιλογές του στην τελική προσπάθεια και ο Βελλίδης του στέρησαν το γκολ, με το 0-0 να μοιάζει δίκαιο, σφραγίζοντας τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο σημερινό παιχνίδι.






Τα στατιστικά του αγώνα:

inner

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (76' Σαπαλίδης), Μιχαήλ, Ακόστα (82' Κρητικός), Κοροβέσης (71' Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Μπέριος, Τζημόπουλος, Ναδάλες.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Ρέντζας, Λυκογιάννης, Λουβιόν, Πίτσος, Μποέ-Καν, Καζναφέρης (57' Χαλκιαδάκης), Χαντί (87' Ουλά), Γιουσούφ, Ολαϊτάν, Κούτρης (81' Γκέντσογλου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x