Αγγλία

Το... τερμάτισε στο Παρίσι και κάνει restart ο Έμερι

Κατακτώντας 7/8 τρόπαια τα οποία διεκδίκησε με την Παρί, ο Έμερι αποδέχθηκε την πρόταση της Άρσεναλ έτσι ώστε να κάνει το ... restart που φαίνεται πως είχε στο μυαλό του.

Κατακτώντας 7/8 τρόπαια τα οποία διεκδίκησε με την Παρί Σεν Ζερμέν στα δύο χρόνια της παρουσίας του στο Championnat, ο Ουνάι Έμερι αποδέχθηκε την πρόταση της Άρσεναλ έτσι ώστε να κάνει το ... restart που φαίνεται πως είχε στο μυαλό του.

Το πλάνο που ακολούθησε στην πόλη του φωτός τα τελευταία δύο χρόνια, έπειτα από τον άθλο με τη Σεβίλλη και το χατ-τρικ στο Γιουρόπα Λιγκ, απέφερε καρπούς και στέφθηκε με επιτυχία, τουλάχιστον σε ό,τι αφορούσε τις εγχώριες διοργανώσεις.

Βέβαια, στόχος του Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήταν η διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που εν τέλει ούτε ο Έμερι μπορούσε να προσφέρει μετά τον Λοράν Μπλαν. Είναι και το λογικό, άλλωστε, γεμίζοντας το ρόστερ με αστέρες και διαθέτοντας απίστευτα εκατομμύρια στις μεταγραφικές περιόδους να υπάρχει η απαίτηση για ευρωπαϊκή υπέρβαση, όμως, κάθε άλλο παρά ανήσυχη θα έχει τη συνείδησή του ο νέος κόουτς της Άρσεναλ σχετικά με το πέρασμά του από το «Παρκ ντε Πρενς».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x