Stoiximan Super League

Τομαράς από Ζέεφελντ: «Κρίμα να μην πάρει ευκαιρία ο Κούτρης-Έτσι μπορεί να μείνει ο Βέργος» (audio)

Στο… φαινόμενο Κούτρης στάθηκε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στο Ζέεφελντ, Δ. Τομαράς, μεταφέροντας τα νεότερα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού. «Κερδίζει πόντους ο Σισέ», τόνισε. Τι είπε για Βέργο.

Στην εξαιρετική παρουσία του Λεονάρντο Κούτρη στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στάθηκε για άλλη μία φορά ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, Δημήτρης Τομαράς.

Όπως τόνισε, ο νεαρός αμυντικός «παραμένει μία εξαιρετική περίπτωση», ενώ εξέφρασε και την άποψη πως, με βάση τα όσα δείχνει στις προπονήσεις ο πιτσιρικάς, «θα είναι κρίμα και άδικο να μην πάρει ευκαιρία».

Θύμισε, μάλιστα, ότι ο 21χρονος δούλεψε μόνος του, ατομικά, την περίοδο των διακοπών(!), προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ πρόσθεσε πως μπορεί να παίξει όλη την αριστερή πλευρά, έχοντας καλή σέντρα, μεγάλη ταχύτητα, ακόμη και τελειώματα!

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στους Σιώπη-Ζντιέλαρ, τονίζοντας πως «αμφότεροι θα διεκδικήσουν μία ευκαιρία στην ομάδα». Ειδικά για τον πρώτο, σημείωσε ότι «έχει γυρίσει πολύ πιο ώριμος στον Ολυμπιακό και πολύ πιο σοβαρός. Σωματοδοκιμά, δε, είναι επίσης καλύτερος. Ο Χάσι τον χρησιμοποιεί αρκετά. Είναι λίγο ρίσκο να πούμε, ωστόσο, ότι τον έχει κερδίσει, αλλά μπορούμε να σταθούμε στο ότι ξεχωρίζει σαν ταλέντο και σαν παρουσία».

Επίσης, σχολίασε το γεγονός ότι ο Σισέ «κερδίζει συνεχώς πόντους. Είχε θέματα προσαρμογής στην αρχή, αλλά τώρα συνεχώς ανεβαίνει». Όσο για τον Βέργο και για το πόσο πιθανό είναι να παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας φέτος, είπε: «Έχει γυρίσει αλλαγμένος (σ.σ. από τη Μαδρίτη). Αυτό φαίνεται από τις κινήσεις του με και χωρίς την μπάλα. Ο Ολυμπιακός θέλει έναν επιθετικό. Αν, πράγματι, πάει για έναν, τότε έχει σαφέστατες πιθανότητες να παραμείνει. Αν, όμως, ο Ολυμπιακός πάει και για δεύτερο φορ, εκεί μπορεί να διαφοροποιηθούν τα πράγματα».

Τέλος, ενόψει του φιλικού της Δευτέρας (26/6, στις 19:00), ο Δημήτρης Τομαράς μετέφερε στους 94,6 πως «ο Χάσι δούλεψε πάλι στο κομμάτι της τακτικής με μπάλα και έδωσε έμφαση στην ανάπτυξη, στην κυκλοφορία και στα τελειώματα. Το απόγευμα, πάντως, ήταν μικρότερη η ένταση σε σχέση με το πρωί, που είχε… φωνή, ένταση και πιο απαιτητικές ασκήσεις. Ο Χάσι θέλει απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα να τεστάρει τα δυνατά χαρτιά του και, κυρίως, τους διεθνείς, που ήρθαν αργότερα».

Ακούστε όσα είπε ο Δημήτρης Τομαράς στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x